От х:

Днес в x:

9 °C

Белия влиза в съда за отвличане на инвалид

Антон Белия

Обвинителният акт за отвличане срещу Антон Божиков, с прякор Белия, е внесен в деловодството на окръжния съд в Хасково и в едномесечен срок процесът срещу него трябва да започне. На подсъдимата скамейка застава и съучастникът му Митко Митев от Оброчище, община Гълъбово. Белия е в ареста от април миналата година, а Митев е с мярка за неотклонение „парична гаранция“.

В началото на април миналата година бе отвлечен 59-годишния инвалид Руси Русев от с. Стамболийски. Той бе похитен от трима души и държан два дни в къща в село Оброчище. За тартор на групата от полицията посочиха 35-годишния Антон Божиков - Белия. Той е с богато криминално досие – от кражби, побоища и хулиганство до сводничество.
Дни преди отвличането Руси Русев, който имал слабост към алкохола, бил подведен да подпише договор за покупко продажба на къщата си в Стамболийски. Сделката била изповядана при хасковски нотариус. По документи къщата била продадена за 12 000 лв. Русев обаче твърди в жалба до полицията, че не е получил нито лев.
По данни на жители на Стамболийски поради близостта си до областния град имотите в селото вървят по трийсетина лева квадратния метър. Имотът на Русев е около 3 декара, или по средни пазарни цени той струва към 90 000 лева, по сметките на стамболовци.

Тодор Кръшков

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини