От х:

Днес в x:

3 °C

Джипитата прецакани от Касата. ВиК пуска багерите от 8-ми март. Преглед на регионалния печат

„ВиК пуска бегерите от 8-ми март” съобщава във водещо заглавие „Новинар Юг”. Според управителят Петко Стойчев повсеместната акция срещу длъжниците на ВиК ще бъде из целия район на водното дружество не само из областния град. Той се бил разбрал с кмета да не кърти новоположения асфалт. На всички останали места обаче ще се прекъсват водопроводи. Битови абонати дължат за вода над 3.4 млн лева припомня вестникът.

„Джипитатата бесни касата ги фалира”-челно заглавие във вестника. В понеделник хасковските общопрактикуващи обявяват бойни действия на касата. Тя не им е превела парите още за януари.

„Два трупа след 100 метров полет” Димитър Генчев и Стефан Митев от Свиленград намериха смъртта си на Е-80 след като колата им се е търкаляла 100 метра встрани от пътя. Висока скорост и разбит път са вероятната причина за трагедията.

„Сами си правим асансьорите ковчези”. Не в смисъл сами да ги произвеждаме, а че правим безопасните при поддръжка съоръжения, смъртоносни капани. Асансьорите масово са произведени през 1970-та година. Тогава е нямало уред за контрол на претоварването. Инсталирането му струва от 400 до 2000 лв.

„Над 1 бон ще взимат школски директори” Но само тези с училища над 1400 ученици уточнява началникът на образователния инспекторат Иван Панайотов. Такива училища в хасковска област няма. С новите промени за кариерно развитие на учителите, директорите на големите училища ще получават около 790 лв.

„Гола за два бона? Малко са” Снимка на усмихнато полегнало момиче от Димитровград. Тя се казва Яница и е фотомодел. Освен че има поне ДВЕ причини да е на 1-ва и 7-ма страница на вестника, тя поразява и с крилата мисъл, изразена в заглавието. Наистина не всичко е въпрос на пари. Всичко е въпрос на повече пари!

„Джипитата прецакани от Касата” започва обзорът на новините от вчера вестник „Хасковска Марица” По познатия проблем, забавянето на парите от Касата, джипитата обмислят следното решение-на ден ще спират работа за по 1 час. Това си е ефективна форма на протест. Има и възможност всеки лекар сам да реши дали да скъса договора си с Касата и да започне на частно. Много от съсловието вече отдавна са решили и са отпрашили за чужбина. Вече в областта има населени места без нито един лекар, а в други, при това общини има по…един.

„Вузове дублират изпитни дати” Гадната тактика в борбата за студенти, сиреч пари, предприемат част от по- невзрачните университети. Датите им до милиметър съвпадат с датите на конкурентни висши учебни заведения. Така ВУЗ-овете си гарантират минимален прием. Изход от ситуацията са предварителните изпити, чиито оценки са напълно равностойни на редовните.

„Викат на разпит ченге за Дявола” Дявола е Ангел Димитров който миналата година след пиянска свада уби свой приятел. В същото време се разбра че хасковската прокуратура дава на съд Антон Божиков, познат като Белия за отвличане.

„Баща на удавено момче намери смъртта си на Е-80” По темата за катастрофата край Свиленград. Вестник „Марица”добавя щрихата че семейството на водача Димитър Генчев сякаш е прокълнато-неговия син се удавил на 13 години край Видин.

„Водата на ябълково негодна" Водата в димитровградското село до няколко години щяла да стане негодна за пиене. Причината била строящата се автомагистрала "Марица",обяви кметът на Ябълково Ванчо Панчев. Работата е там че от Ябълково се захранва и цяло Хасково. Точно затова, когато там започнаха да строят сметище, срещу идеята скочи областния град плюс други населени местта. Сега обаче и магистралата е проблем. Другата година може би космодрума в Семипалатинск. Това е капиталът на селото и те ще го използват при издействане на някоя и друга компенсация. Щото строежа на „Марица” няма да спре.

Нищо интересно на спортните страници освен че нигериецът Смарт останал без българска виза и нямало да може да играе за ФК „Димитровград”. Драма!!! И по-малко цвят в отбора.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини