От х:

Днес в x:

Монтират гумени ограничители до „Холидей парк“ заради нарушения от водачи

    Гумени ограничители вече ще спират водачите да извършват нарушения, движейки се между Хасково и Димитровград и правейки ляв завой към „Холидей парк“. Днес служители на частна фирма монтираха съоръженията, които ще са по протежение на 130 метра преди и след входа за търговските обекти. Те са с височина около 50 см и са на 1.20 метра разстояние един от друг.

    Дейностите са възложени от Областното пътно управление в Хасково. Те са предприети заради водачи, които идвайки от областния град, правят забранен ляв завой, създавайки предпоставки за катастрофи. След монтирането на гумените разделители шофьорите, които идват от Хасково, ще трябват да обръщат на кръговото до „Язаки“, за да стигнат до „Холидей парк“.

    От държавното ведомство беше обявена обществена поръчка за монтиране на светофарна уредба, въпреки намерението на инвеститора на търговския обект да плати за изграждането на кръгово кръстовище. Последва брожение от граждани и поръчката беше прекратена на 6 февруари 2024 г. Така се премина към временното решение с гумените ограничители с цел пътна безопасност.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бр
      Браво
      38 -3
      20:13, 16 май 2024
      Българинът разбира само от глоби и огради.
    • 2
      Шо
      Шофьор
      13 -7
      22:16, 16 май 2024
      Ако не се лъжа,там имаше обществена поръчка за промяна на инфраструктурата! Обзалагам се,че с тези "гумени палатки" някой от Партийните поръчители гушна парата! Идват избори,дайте да крадем че после не се знае кой ще е на власт!😛
      • Да
        Да
        12 -4
        22:25, 16 май 2024
        Пак Смолянска яхния,нещо говори ли ти?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини