От х:

Днес в x:

Започна строежът на кръговото до "Язаки"

  Започна строителството на кръговото кръстовище до завод "Язаки" по пътя между Хасково и Димитровград.

  Дейностите на място са стартирали преди дни. На този етап тече преместване на подземни електрически кабели, след което ще започне същинската работа по изграждане на съоръжението. За целта е създадена и временна организация на движението.

  По проект диаметърът на вътрешния кръг ще бъде 30 метра, а външният ще е 48 метра. Предвидени са две пътни платна по 4.5 метра. Предвидено е и осветление.

  Изпълнител на строежа е хасковската фирма "АБ" АД, с която възложителят агенция "Пътна инфраструктура" е сключила договор на 15 февруари 2018 година, става ясно от информационната табела, поставена на строителния обект. От фирмата обясниха, че кръговото трябва да бъде завършено до края на годината. Строителният надзор е възложен на хасковската фирма "МТТ Инженеринг" ЕООД.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Бр
   Браво господине
   25 -13
   15:12, 5 ное 2019
   Само погледнете работниците. Може да ни объркат със Сирия. Ама то за 500леа толкова.
   Ама то не се краде в тая държава НЕ.Ние ще плащаме за ниско качество , и след това ние ще ползваме това ниско качество.
   Гарантирано от ГРОБ
   • Гл
    глупости
    6 0
    08:53, 6 ное 2019
    То и в Германия е като Сирия ама качеството е друго? Расизма а безмислен в случая
   • Го
    Господине
    2 -1
    16:07, 6 ное 2019
    Аз ти казвам , че си строят вили и хотели с нашите пари. И че продължават със безмислени пректи само да не секне парата .
    Ти ми вадиш "етническата карта" :D
  • 2
   Ne
   nelicha - нелича
   32 -1
   15:12, 5 ное 2019
   Едно двулентово мостово съоражение , би било точно на място , от гледна точка на безопасността . Все някога , напред във времето , ще се случат пътно транспортни произшествия на това кръгово . Дано да са без жертви .
  • 3
   Ст
   строй тех пром
   33 -4
   15:39, 5 ное 2019
   Поредната простотия на хора без грам понятие от трафик и движение по републиканската пътна мрежа. Кръгови се строят в населени места а не на шосета от типа на магистрали, на тях се строят надлези. А изпълнителя е достатъчно известен с други свои изпълнения за да знаем отсега какво ще е качеството. Интересно строителният надзор как ще приеме съоръжението след приключване на строителството. Питайте работници дето имат да получават заплати от фирмата. Бог да е на помощ на пътуващите между Хасково и Димитровград.
   • Им
    име
    0 0
    10:54, 6 ное 2019
    Е, все пак това не е магистрала. На запад има кръгови по междуселищните пътища. Иначе наистина най-добре е надлез.
  • 4
   No
   Nostradamus
   15 -2
   19:15, 5 ное 2019
   Да ви е.. циклофреничните кръгови. Отишъл бай Цървул на запад, видял, харесал, но недоразбрал и ето. На път с габаритите на магистрала кръгови не се строят. Като от "Язаки" са толкова силни, да си вдигнат надлез тип "детелина"! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 5
   Ив
   Иван Боев
   7 0
   20:12, 5 ное 2019
   Щом ние от АБ АД ще го правим няма нужда от легнали полицай. То асфалта ще си е неравен хи хи......
  • 6
   Az
   az
   3 -2
   22:00, 5 ное 2019
   ами разклона за Добрич и то е за кръгово-доста конфликтно кръстовище е
   • Ne
    nelicha - нелича
    4 0
    22:52, 5 ное 2019
    проблема за Добрич е най лесно решим . Вече съществува двулентово мостово съоръжение над магистрала Марица . Само трябва да се направят отбивки , които да позволяват да се слиза и качва от магистралата . Детелината е само на 100 метра .
  • 7
   Ба
   Бат Георги
   7 0
   23:00, 5 ное 2019
   Да видим кой ще е пръв който ще скочи от кръговото
  • 8
   Ал
   Алоо идоотите
   2 0
   12:41, 6 ное 2019
   Да не забравте да сложите 1 метър високи бордюри на кръговото,за да могат хората качествено да се трескат челно и аа се избиват
  • 9
   До
   Дорчо
   4 -1
   13:08, 6 ное 2019
   Кръговите кръстовища са хубаво нещо. Те са добро решение на проблема не само в града, но и извън него. Само че има едно условие. Те решават проблемите там където се пресичат пътища с еднаква, или приблизително еднаква интензивност на движението. Случаят при Язаки не е такъв. За да може да се включи в движението автомобил излизащ от Язаки трябва друг който идва от летището да отнеме предимството на идващите от Димитровград. Мен ако питате бая трябва да почака, и по вероятно е да се включи в движението когато откъм Димитровград не идва никой. Тоест кръговото кръстовище си губи смисъла.
  • 10
   Ва
   Вангот
   0 0
   18:20, 6 ное 2019
   А какво ще кажете за кръстовището на с.Крепост,?Там дори няма и пешеходна пътека.Хората пътуващи за Хасково пресичат на късмет.

  Хороскоп за 02.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
  02 юни 2020
  Последни новини