От х:

Днес в x:

Шофьори и работници в ресторантьорството - най-търсени на пазара на труда в Хасковско

25 свободни позиции за шофьори са обявени от Бюрото по труда в Хасково. Това става ясно от справката на структурата към края на миналата седмица. Две от свободните места са за шофьори на лекотоварен автомобил, а останали 23 - за тежкотоварен. Изискването е всички кандидатите да имат средно образование. 

Голямо търсене има и за служители в ресторантьорството. 20 са обявените свободни позиции за сервитьори. Работодателите изискват кандидатите да имат средно образование, а в някои от случаите може и  основно. На пазара на труда се търсят и 3-ма готвачи. Изискване за позицията е кандидатите да имат опит в ресторантьорството и професионален стаж. 

Свободни позиции са обявени още за продавач-консултанти както на дрехи, така и на мебели и в хранителен магазин. Търсят още много работници в сферата на производството. Става въпрос за позиции като пакетировач, пълнач, манипулант в промишлеността, газокарист и други. 

Едно свободно работно място е обявено за главен счетоводител. Изискване е висше образование, както и опит в счетоводството. 

Общо обявените свободни места са над 100.  

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ро
    рокер
    9 -6
    11:10, 5 май 2024
    да живееш в консервена кутия и да обикаляш по пътищата, да ядеш консерви ....безценно. мечта за всеки бездарник.
    • Шо
      Шофьор
      7 -3
      16:32, 5 май 2024
      Все пак е за предпочитане отколкото да си "донор"
    • Не
      Не си прав
      16 -2
      17:17, 5 май 2024
      Работа като работа. Но работодателите не са като хората. Осигуровки на минимум. Някакви пари от командировка. Много извънреден труд. И накрая съсипан с мизерна пенсия.
    • Къ
      Към Рокер
      2 -1
      16:44, 6 май 2024
      Рокер един съвет,ако четеш този коментар не пиши и не се изказвай не-подготвен,давам ти елементарен пример,ако тези ги няма тези шофьори за който ти казваш,че са бездарници тогава няма да има кои да ти донесе в магазина да си купиш тоалетна хартия за да си избършеш посираното дупе.
    • Шо
      Шофьор
      3 -2
      19:07, 6 май 2024
      Не само посраното дупе,няма да има и бензин да си запали моторетката да се гътне на кръстовището и да дари бъбреците си на някой почтен сиромах!
    • Ro
      roker
      2 -1
      21:00, 6 май 2024
      имали балъци ,има и тарикати има и бездарници който от глад са готови на всичко. казах....
    • Шо
      Шофьор
      1 -2
      21:08, 6 май 2024
      Както и е пълно с "донори" като тебе! И колкото повече боклук си подаряват сърцата и дробовете,толкова е по-спокойно на пътя! Надявам се след сезона да не можеш да пишеш
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини