От х:

Днес в x:

Шофьор почина от инфаркт , предизвика катастрофа до Автогарата

    Почина шофьорът на микробуса, който тази сутрин се блъсна в автомобил, а в последствие в дърво пред един от блоковете до автогарата в Кърджали. По първоначални данни мъжът е получил инфаркт зад волана.

    „Шофьорът на микробуса тръгна от автогарата, но вместо да продължи в посока Хасково по „Беломорски“, сви към булевард “България“, удари се в кола, след което се качи на тротоара и се удари в дървото и пейките пред блока. Мъжът зад волана бе посинял и видимо в много лошо състояние. Явно е получил инфаркт. Едвам го изкараха от буса и му оказахме първа помощ, докато дойде линейката“, разказаха очевидци.

    Шофьорът на хасковския бус бе откаран с линейка на ЦСМП в Спешното приемно отделение на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“. Още при транспортирането му прогнозите на медиците не бяха оптимистични. Въпреки това те непрекъснато му правиха сърдечни масажи, за да поддържат жизнените му функции. Медиците от болницата също се бориха за живота му, но малко след това издъхнал. Пътниците, които са се возили в микробуса, не са пострадали. Движението по булевард “България“ в посока автогарата, бе затворено за известно време. Трафикът бе освободен с помощта на репарираща операция на Пътна помощ Строй Арт 06.

    Текст и снимки: Мария Милчева

                                 Георги Кулов

                                Пътна помощ Строй Арт 06

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Их
      Иха
      6 -20
      23:04, 2 май 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини