От х:

Днес в x:

Търсят десетки работници в производството и шофьори на камиони

Най-търсени на пазара на труда в Област Хасково остават работниците в производството. Това става ясно от справката на Бюрото по труда към средата на януари. 
 
Фирма търси 40 оператори за производство на електронни модули за автомобили, а единственото изискаване към кандидатите е да имат средно образование. Две дружества са обявили и над 20 свободни позиции  за шофьори на камиони. Тук кандидатите трябва да имат категория СЕ, а една от фирмите изисква и минимален трудов стаж от 2 години. 
 
Сред останалите специалности, за които има глад на пазара на труда в Хасково са още сервитьори, монтажници на кабели, продавач-консултант и други. За всички тях основното изискване към кандидатите е да имат средно образование.
 
Свободна позиция е обявена и за учител по математика, като се изисква висше образование в сферата. Обявена е свободно място и за медицинска сестра в яслена група, както и за продавач-консултант в агроаптека. За тези позиции също се изисква кандидатите да имат висше образование. 
 
Общият брой на свободните работни места обявени от Бюрото по труда в Хасково е 127. 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ня
  Няма
  90 -2
  09:20, 14 яну 2024
  Всички търсят. Но няма. Градът бавно си умира. Хора няма. Не въпрос само на заплата. Местната икономика е стигнала максимума си за наличния брой население. За квалификация да не говорим. Такава няма. Училищата изпълняват само социално функции. Да не посочвам, че ще се обидят но има такива , в които на един клас я има двама трима грамотни .
 • 2
  Ня
  Няма
  31 -2
  11:41, 14 яну 2024
  и да има. Свиквайте!
 • 3
  Ту
  Туй онуй
  20 -5
  18:32, 14 яну 2024
  Благодарение на управлението на гробарите и депесарите в последно време примесено с помощта на подменените и понитата кота нула на икономическото развитие на региона отдавна е преминала в отрицателен знак.В следващите няколко месеца се очаква достигането на абсолютната нула
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини