От х:

Днес в x:

Търсят 20 шофьори за международни превози

110 са обявените работни места в бюрата по труда в област Хасково. Най-много от тях са за шофьор на товарен автомобил с категория С за международни превози.Изискването е лицето да има средно образование.

Сред другите длъжности със средно образование са сервитьори, бармани, готвач, общ работник в производство, пакетировач, елекртотехник, охранител, шофьор-лекотоварен автомобил.

Работа се предлага още за монтажник- изделия от пластмаси, оператор- въвеждане на данни, продавач-консултант в магазин за дрехи втора употреба, продавач-консултант в магазин за мебели, кредитен консултант, газокарист, лаборант и машинен оператор.

С висше образование и опит в сферата се търси главен счетоводител.

Информация за обявените свободни работни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната можете да получите от всеки трудов посредник.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ro
  roker
  4 -10
  18:05, 12 май 2024
  да живееш в консервена кутия и да обикаляш по пъти... Виж коментара
  • Де
   Демир
   17 -2
   22:01, 12 май 2024
   След като всички са бездарници,ти какво можеш?Кога си живял в такава кутия или чакаш да ограбиш пенсията на родители ти ти или заплатата на женати ако имаш такава.За мен ти си повече от бездарник.
  • Шо
   Шофьор
   0 -1
   10:52, 13 май 2024
   Поне за дарение на органи става!
  • Ro
   roker
   2 -3
   12:08, 13 май 2024
   малко останаха бездарниците, щом постоянно търсят. никога няма да се кача в консервена кутия да обикалям като куче по пътищата. кадърен съм да си изкарвам хляба по много начини.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини