От х:

Днес в x:

17-годишен открадна шоколади, внук задигна 200 лв. и 25 000 лири от дядо си

17-годишен е заловен при кражба на шоколад в хипермаркет в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Вчера сутринта служители в магазина са сигнализирали за момче, откраднало шоколадови изделия. Изпратеният на място патрул изяснил, че непълнолетният е прибрал без да заплати 11 шоколада от определена марка, които е върнал с протокол.

В РУ Димитровград също съобщават за хванати двама извършители на кражби. В ареста е бил 20-годишен от града, откраднал от готварска печка от двора на частен дом на улица „Васил Левски“.

24-годишен е задигнал 200 лева и 25 000 британски лири от апартамент на улица „Кирил и Методий“. Сигнал за парите подал 75-годишен. В хода на работата станало известно, че в дома не е проникнато, а сумата е взета от внука на възрастния тъжител, който подвел дядо си, инсценирайки проникване в апартамента през отворената му тераса. След задържането му младежът признал действията си и описал механизма на извършването им. Споделил, че изхвърлил парите в гориста местност на пътя между града и село Брод, но до този момент те не са открити. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини