От х:

Днес в x:

Треньори от Хасково с поредна благотворителна акция преди Великден

Треньори по различни спортове за поредна година организират благотворителна акция. Инициативата е част от кампанията „Ръка, която дава-не обеднява“. Тя е насочена към социално слаби хора от община Хасково. Поредната инициатива ще бъде преди Великден. На 28 април от 15:00 часа на стадион „Младост“ ще се проведе благотворителна тренировка. Всеки желаещ може да участва и да дари средства, с които впоследствие да се закупят хранителни продукти.

„Идеята е отново да съберем колкото се може повече средства, с които да помогнем на хората в нужда по селата. Очакваме да сме над 100 души, предишния път бяхме около 150, включиха се доста клубове от Хасково, доста състезатели и любители, и се получи добра тренировка. Очаквам тази година да бъде по същия начин“. Това заяви Росен Костадинов, който е треньор по кросфит и е един от организаторите на събитието.

По време на инициативата на стадиона ще бъде поставена дарителска кутия. Освен с тренировката, средства се набират и по различни обекти. Към момента има поставени 30 дарителски кутии.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини