От х:

Днес в x:

Стрелби, ръкопашен бой и демонстрация на тактики показаха военни на полигона край Хасково

  С военно-приложни игри, стрелба с различни образци оръжия и демонстрация на тактики, техники и процедури бе отбелязана 22-годишнината от основаването на 31 механизиран батальон. Военните мероприятия се проведоха на учебния полигон „Добрич“ край Хасково.

  Мероприятията започнаха с военен многобой. В него сборни отбори от формированието 52 740 изпълниха различни упражнения с военна приложност. Дисциплините включваха спринт, разглобяване на оръжие, припълзяване на участък и извличане на автомобил. Демонстрациите целяха да покажат способностите на военнослужещите. След края на състезанието бяха  връчени и наградите за първо, второ и трето място.

   Програмата включваше още демонстрация на специализиран ръкопашен бой, показ на образци оръжия и динамичен тактически показ.

  Около обяд се очакваха да пристигнат и ученици от Димитровград, Харманли и Свиленград, които да се запознаят отблизо с професията "войник".

  Гости на събитието бяха още кметът Станислав Дечев, както и секретарят на община Хасково Пламен Лечев, които изпробваха своите умения в стрелба с различни образци оръжия.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Хи
   Химена
   15 -6
   13:30, 29 фев 2024
   Какви са тези дебели гангстери с черни очила ? Дюнер генг бенг ! Къде е другата свиня , бившия министър на отбраната дето се валя в калта и не можа да се изправи?
  • 2
   Ян
   янко димитров
   17 -12
   14:37, 29 фев 2024
   като са толкова добри и смели да отиват на границата да я пазят, а не да се крият в поделението като мишки.
   • Гр
    Граничен
    14 -7
    17:02, 29 фев 2024
    До колкото знам,те са по границата от няколко години като са на смени, тъй че дайте да си гледаме нашите канчета.Да са живи и здрави.
  • 3
   Йо
   Йордан
   4 -2
   01:11, 1 мар 2024
   и за хватки и чалъми не ставате
   • Ян
    янко
    3 -1
    15:36, 1 мар 2024
    който не става за нищо става полицай, и ако за полицай не става ,става военен.
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини