От х:

Днес в x:

5 кандидати за началник на РУО-Хасково, сред които са Деян Янев и Силвия Касабова

Петима са  кандидатите за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково, научи Haskovo.net. Сред тях е Деян Янев, който е директор на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково и съветник на министъра на образованието и науката Галин Цоков.

За поста ще се бори и временно изпълняващият длъжността началник на РУО-Хасково Силвия Касабова, която бе назначена на нея в началото на този месец.

Има още трима кандидати за  позицията, като по наша информация има и служители от РУО, но и външни кандидати. Срокът за подаване на документи изтече на 18 януари. До освобождаване на мястото се стигна след пенсионирането на Веселина Павлитова в края на декември миналата година.

В следващите дни трябва да стане ясно дали петимата кандидати отговарят на изискванията по документи за заемане на длъжността. Одобрените трябва да се явят на следващите етапи в  конкурса– полагане на тест за познания от професионалната област на длъжността и представяне на концепция за развитие на управлението в образованието, а преминалите и на  интервю. Минималният размер на обявената за длъжността основна заплата е 2 400 лева.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини