От х:

Днес в x:

18-годишен е задържан за нападение над лекар в Спешното

Пациенти причиниха телесна повреда на лекар в Спешното отделение на МБАЛ-Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал снощи в 20:15 часа. тогава е получен сигнал от спешното отделение на МБАЛ- Хасково. Съобщението е, че близки на пациент са нападнали и ударили дежурния лекар. 

При  разпитите на дошлия в болницата полицейски автопатрул е станало ясно, че нападателите на лекаря са двама димитровградчани. Разбрало се, че напрежението е ескалирало до посегателство над медика заради неприличното поведение от страна на двамата. Те изчаквали  свой близък в коридора на отделението, но били много шумни и пречели на работата на дежурните медици. Заради това лекарят им направил няколко забележки, а накрая се опитал и да ги изведе извън сградата. Тогава по-възрастният мъж, който в последствие се оказва, че е на 46 години, започнал да обижда медика, а 18-годишният младеж с него изритал доктора в областта на бъбреците и ребрата.

Двамата нападатели са отведени в районното полицейско управление, където са тествани за наличието на алкохол. Лекарят също е дал проба. При  46-годишния мъж дрегерът е отчел 1,12 промила алкохол в издишания въздух. 18-годишното момче е задържано до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    Българин
    4 -5
    21:31, 19 яну 2024
    Видяхме ги тези боклуци в бърза помощ, само лабутя ги оправя.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини