От х:

Днес в x:

Съдят младежа, счупил две ребра на лекар в Спешното отделение в Хасково

Младежът, който беше задържан за нападение над лекар в Спешното отделение в Хасково, ще бъде изправен пред Районен съд – Хасково, съобщиха от Темида.

19-годишният от Димитровград е привлечен като обвиняем за това, че на 18.01.2024 г. е нанесъл лека телесна повреда на лекар-ординатор, счупвайки му две ребра. Тогава младежът бил придружаван от 46-годишен димитровградчанин. Припомняме, че след инцидента, от МВР – Хасково съобщиха, че напрежението е ескалирало до посегателство над медика заради неприличното поведение от страна на двамата мъже. Те изчаквали свой близък в коридора на Спешното отделение, но били много шумни и пречели на работата на дежурните медици. Заради това лекарят им направил няколко забележки, а накрая се опитал и да ги изведе извън сградата. Тогава по-възрастният започнал да обижда медика, а по-младият изритал доктора в областта на бъбреците и ребрата.

В тази връзка нападателят ще отговаря за действията си пред съда. Делото е насрочено за разглеждане от 9 часа утре. Внесено е споразумение между прокуратурата и защитника на обвиняемия, което съдът трябва да прецени дали да го одобри.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    антимишок
    29 0
    13:20, 1 фев 2024
    И ся ко-лекарят със счупени ребра и не може да лекува хората,а подчовека в затвора на наша издръжка?!Ебемти и законите дето дават повече права на маймуните и не могат дани защитят от самозабравилите се орки!
    • Ко
      Кошимитна
      13 -1
      13:25, 1 фев 2024
      Няма кой да го вкара,ще плаща.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини