От х:

Днес в x:

Хванаха водач с три нарушения и трима пияни в Хасковско

Шестима нарушители на Закона за движение по пътищата са хванати през последните три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двама от тях са установени на 5 януари, когато около 9 часа в село Сираково полицаите са проверили два автомобила. Първият – „Фолксваген“, шофиран от 40-годишен хасковлия се оказал с прекратена регистрация и с поставени регистрационни табели, отговарящи за друго МПС. Изяснено е, че водачът е с отнета шофьорска книжка за което има връчена административна заповед от миналия месец.

Второто проверено возило е трактор, управляван от 62-годишен жител на селото. За машината станало ясно, че е бракувана и не е регистрирана.

В Харманли същия ден е стартирало бързо производство срещу неправоспособен водач на „Опел“. 35-годишният симеоновградчанин го шофирал по улиците на града с неистинско свидетелство за правоуправление, за което последвало задържането му.

На следващия ден в Районното управление в Хасково е бил отведен 35-годишен жител на Брягово, заловен от автопатрула да се движи с „Пежото“ си в селото след употреба на 2 промила алкохол, потвърдени с дрегер.

В ранните часове на следващия ден в Харманли също е заловен водач, употребил алкохол. 30-годишен от града е управлявал „Ауди“ с наличие на 1,32 промила.

Последното бързо производство през почивните дни е вчера в Ивайловград. В 2:30 часа служители са проверили „Мини Купър“, с водач мъж на 39 г. от града. Техническото средство е показало 1,83 промила алкохол в издишания въздух. Водачът не е бил задържан поради здравословни причини.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини