От х:

Днес в x:

Пожари избухнаха в къща, стопанска постройка и оранжерия в Хасковско

Три пожара с материални щети са станали през изминалите три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за пожар в оранжерия е бил подаден на 5-и в Районното управление в Харманли. В 19:16 часа на спешния телефон е било съобщено, че гори найлон на метална оранжерия със съхранявана в нея покъщина. Изпратените на улица „Надежда“ спасителни екипи загасили пожара и установили, че частично е изгорял найлона на оранжерията и има частични поражения по част от имуществото. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Пожар е възникнал и в тополовградското село Орлов дол. Той е получен на 7-и в 14:06 часа на спешния телефон. 72-годишна жена от селото съобщила, че гори стопанска постройка, долепена за къщата й на улица „Иван Вазов“. Пожарникарите загасили пламъците и от първоначалния оглед се е изяснило, че причина за тях е късо съединение в електрическата инсталация.

Вчера в 2 часа е съобщено за горяща къща на улица „Марица“ в село Крепост. След потушаването на пожара станало известно, че причина за него са запалени сажди в комина на печка на твърдо гориво. Изгоряла е покривната конструкция на къщата, без данни за престъпление.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини