От х:

Днес в x:

Спорни съдийски отсъждания и проспано първо полувреме костваха точката на „Саяна Хасково“ срещу „Несебър“

    „Несебър“ спечели дербито със „Саяна Хасково“. Мачът от 16-ти кръг на Трета Югоизточна лига завърши при резултат 1:2.
    Гостите изиграха силно първо полувреме, за разлика от хасковлии, които проспаха първите 45 минути.

    „Несебър“ си осигури добър аванс от два гола още преди почивката. Попаденията бяха дело на Виктор Янев и Никола Гавов. През първата част не липсваха и спорни съдийски отсъждания, с които главният рефер Рюстем Карагарен продължи и след паузата.

    През второто полувреме „Саяна Хасково“ определено беше по-добрият отбор на терена. Домакините натиснаха съперника и резултатът не закъсня. В 52-та минута Красимир Илиев намали за 1:2.

    Хасковлии продължиха да атакуват, но и пропуските пред вратата, пазена от Мартин Каишев, се редяха един след друг. 20-ина минути преди края на срещата се стигна до поредното спорно отсъждане на съдията. В резултат загряващият край аут линията Тодор Колев се изнерви и репликира рефера, след което получи червен картон. Колев посегна да удари Карагарен и трябваше да бъде усмиряван от съотборници, щаб и охрана. След разправиите хасковлии продължиха да атакуват, но не успяха да изравнят и загубиха.

    Червено-белите са вече четвърти в класирането. Тимът е с 35 точки. В следващия кръг хасковлии гостуват на „Сокол“ (Марково).

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини