От х:

Днес в x:

Дрогирани мъже и жена от региона и пловдивчанин с 2,44 промила зад волана са хванати при проверки в Хасковско

Дрогиран младеж се е опитал да излъжи проверяващия го полицейски патрул с фалшива книжка за правоуправление. 19-годишното момче от с.Студена е засечено да се движи в Свиленград с "Ауди". При проверката му за алкохол и наркотици, пробата за дрога дала положителен резултат за амфетамин, съобщават от полицията. Наглият водач е задържан до 24 часа.

При проверки по пътищата на региона и заловени в нарушение водачи в неделя са заведени още 3 бързи производства. 

В управлението в Хасково е бил мъж на 32 г. от с.Узунджово, хванат да шофира „Фолксваген“ след употреба на кокаин, амфетамин и метаамфетамин. При проверка в колата е открита и сгъвка с бяло кристално вещество – пико с тегло 0,22 грама. За същото нарушение в ареста е пренощувала и 42-годишна хасковлийка, управлявала в града „Ситроен“ под въздействието на кокаин и канабис.

Третият задържан през денонощието водач е в Районното управление на Свиленград. Снощи в 20,40 часа в района на ГКПП “Капитан Андреево“, на платно вход за леки автомобили е проверен 48-годишен пловдивчанин с леката му кола „Ситроен“. Тестът с дрегер отчел 2,44 промила алкохол в издишания въздух.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини