От х:

Днес в x:

На прага на учебната година търсят още учители, непедагогически персонал и експерти

По-малко от седмица остава до старта на новата учебна година и на този фон повечето от обявените свободни работни места в региона са за учители и непедагогически персонал в детските градини и училищата.

Някои от позициите са били вече обявявани и остават вакантни. Други са пуснати в последните дни.

От двама преподаватели –по изобразително изкуство и по математика и физика и астрономия търсят в Спортното училище  "Стефан Караджа" в  Хасково. Приемът на документи е до 13 септември.

Логопед търсят в ДГ №3 "Зорница"в Хасково.

В началното училище "Отец Паисий" в  Харманли обявената позиция е за заместник -директор по учебна дейност.

Място за педагогически съветник е отворено в СУ "Васил Левски" в град Хасково. Крайният срок за кандидатстване е 11 септември.

От ръководител на направление "Информационни и комуникационни технологии" имат нужда в НУ "Отец Паисий" в  град Харманли. Място е обявено и за образователен медиатор от

ОУ "Христо Ботев" в  село Долно Ботево. Документи за тази позиция се подават до 13 септември.

В Регионалният инспекторат по образование продължава кандидатстването за две експертни позиции с конкурс. И двете са в отдел „Организационно-методическа дейност и контрол”. Обявените основни заплати са 1700 лв.

Първата е за старши експерт за обучението в начален етап. Сред изискванията са минимална образователно-квалификационна „бакалавър“, професионален опит  най-малко 1 година като учител в началния етап на основната образователна степен или  минимален ранг – IV младши.

Крайният срок за подаване на документи, които могат да бъдат пуснати и по електронен път е 17.30 часа на 18 септември.

Втората е за старши експерт по организация на средното образование. Кандидатите трябва да имат  минимален професионален опит от 1 година. Той трябва да е придобит на ръководна длъжност в институциите от системата на предучилищното и училищното образование или на ръководна или експертна длъжност в администрация, свързана с предучилищното и училищното образование, или в обучението на деца и ученици в предучилищното и училищното образование.

Предпочитана област на придобитото висшето образование на кандидата е: „Педагогически науки“, „Хуманитарни науки“, „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“, „Технически науки“.

Крайният срок за подаване на документи изтича на 11 септември.

Кандидатите и за двете позиции ще решават тест с въпроси от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност, а допуснатите до последен етап ще минат през интервю.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Добре е , че точно и ясно определяте какво е изискванието за всеки кандидат. Питам: докога ще се заемат места от директори, учители и шефът на РУО разбира се? Кой може да направи проста аритметика, че тези хора заемат места на безработни? Тях не питам, защото те са нагли и безпардонни!
  • 2
    Пе
    Пенсионера
    22 -2
    15:51, 10 сеп 2023
    Нека си седят какво от това че са пенсионерки на тях не им пука за младите учители които са без работа
  • 3
    Ме
    Местата са заети....
    26 -1
    16:44, 10 сеп 2023
    Това че обявяват свободни места не значи че са реални! Формално ги спускат защото са длъжни по-закон а дефакто като си подадеш документи за позицията --- ти казват че местото е вече заето.....
  • 4
    Вр
    Връзкар
    20 -1
    17:54, 10 сеп 2023
    Местата са заети с връзки и шуробаджанащина! За какво ги пускат тези обяви? Излишно е да споменавам имана на училища,Директори и конкурсното място 😀
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини