От х:

Днес в x:

Работни места за инженери и учители са обявени в Бюрото по труда

Инженери от различни специалности са търсени от работодателите. Местата и подробностите за тях са подадени в Бюрото по труда –Хасково, където може да бъде получена повече информация всеки делничен ден в рамките на работното време.

Необходими на местния бизнес са: инженер-технолог в сферата на хранително-вкусовата промишленост, търси се и инженер с техническо образование и английски език. Още едно място е обявено по проект за машинен инженер, който също трябва да владее английски език.

Две места са обявени в сферата на образованието. Едното е за преподавател по история, а другото е за учител в детска градина с предучилищна или предучилищна и начална педагогика.

Сериозно е търсенето на работна ръка и в производството. 10 са обявените работни места за шивачи на кожени изделия. Още три са местата за шивачи, но на дамско и мъжко облекло, обявена е вакантна позиция и за крояч.

Пет места са обявени за охранители. Едно е за началник охрана, като условието е да е с висше или средно образование и шофьорска книжка категория B.

В разгара на летния сезон продължава търсенето на кадри, които да запълнят нужните позиции в сферата на туризма: бармани, сервитьори, готвачи и помощник-готвачи, рецепционисти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Не
    Незнайно защо?
    22 -1
    12:47, 30 юли 2023
    Винаги се обявяват местата за работа в неделя. Относно работните места за учители , не впрягайте хората защото те не отдавна са нагласени т.е заети чрез връзки или срещу заплащане . Това е публична тайна за съжаление!
  • 2
    Тъ
    Търси се
    6 0
    20:08, 30 юли 2023
    Каруца с конь и каруцаря да знае английски и японски, може и руски!
  • 3
    Би
    Бивш граничар
    2 0
    16:45, 31 юли 2023
    Общаци за 4до 500 Евро искат ли?Ама няма ха ха ха
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини