От х:

Днес в x:

Бизнесът търси инженери в различни сфери

Свободни работни места за инженери в различни сфери на дейност са обявени в Бюрото по труда в Хасково. Бизнесът търси специалист-технолог на вино, а също и агроном с висше образование. Свободно работно място е обявени и за инженер-технолог в хранително-вкусовата промишленост. С техническо образование и английски език е необходим инженер на процеси. Има вакантно място и за машинен инженер, които владее английски език за работа по проекти. Със същата специалност се търси и началник производство. Една позиция е обявена за електрообзавеждането и енергетиката за човек със същата специалност.

Три места са обявени за заместник-управители, свободна позиция има и за един управител. Ръководните позиции са в магазини, а кандидатите могат да бъдат и със средно образование.

Едно свободно място има и за касиер в счетоводен отдел, който може да е със средно образование, но трябва ад има 2 -годишен предишен опит в дейността.

Ръководител транспортна дейност със средно образование и 3 години опит, е друга от водещите позиции.

Сред обявените работни места има свободни за продавачи в магазини, заварчици и позиции в лека промишленост и ресторантьорство.

Информация за работните места и условията, подадени по тях, може да бъде получена от трудовите посредници в рамките на всеки работен ден.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини