От х:

Днес в x:

13 отбора ще участват в Областното футболно първенство в Хасково

13 отбора ще участват в предстоящото първенство на Областната футболна група за мъже. Това съобщиха от Областния съвет на БФС в Хасково, където днес бе теглен жребият. Заявка за участие беше подадена от още един тим – ФК „Герганин извор“ от харманлийското село Бисер, но той не се яви и няма да участва в надпреварата.

Първият кръг ще се проведе на 26 и 27 август от 18 часа. Двубоите ще са на различни терени в областта. Един срещу друг ще излязат ФК „Саяна Хасково-2“ и ФК „Харманли“ в димитровградското село Горски извор. Двубои ще има между „Свиленград“ и „Любимец 2018“, „Марица“ (Симеоновград) и „Раковски“ (Ивайловград), „Любимец 2000“ и „Свиленград 1921“, „Хеброс 1921“ и „Върбица“ (Бенковски, област Кърджали), „Хасково“ и „Сакарски спортист“ (Тополовград). ФК „Хасково 1924“ ще почива заради отпадането на „Герганин извор“.

От Областния футболен съюз заявиха, че предстоят турнири за Аматьорската футболна лига, за Купа България, турнири за децата – „футбол 5“, футбол 7“ и футбол 11“, както и традиционният турнир „Богомил Попов“.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасково ми е Лос Анджелис!!!
    10 0
    16:06, 9 авг 2023
    Нова година,отново нови отбори с нови имена от Хасково!!! Бившият отбор на Бабангида ОФК Хасково,вече се нарича "Хасково 1924".Няма вече отбор на име "Хасково 1922" вместо това,някакъв си отбор ще използва само името "Хасково"?!? Тази година се е пръкнал и втори отбор от Харманли,освен традиционния Хеброс (Харманли) за първи път чувам и за "ФК Харманли"!!! Любимец и Свиленград също с по 2 отбора,ще кажеш,че се някакви МЕГАПОЛИСИ и те!!! :))))))))))))))
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини