От х:

Днес в x:

Герберка пое контрола на хасковските данъчни

Павлина Пашинова

Павлина Пашинова е определена за директор на Офис Хасково към Националната агенция за приходите от днес 7-ми януари. Назначаването й е вследствие на структурната реформа в НАП, с която досегашните териториални дирекции бяха преобразувани в Офиси. С реорганизацията Хасково премина на подчинение на Пловдив, където бе обособена една от новите 5 мега-дирекции в страната. За да представи новият директор на хасковските данъчни в Офиса днес пристигна лично заместник териториалният директор на НАП-Пловдив Георги Тахов.Павлина Пашинова има 17 години професионален опит в системата на данъчна администрация. Била е данъчен инспектор, а в последствие старши инспектор по приходите в отдел „Контрол”, изпълняваща длъжност началник сектор „Разследване на особени случаи”. Има две висши образования.Семейна с едно дете.

Досега г-жа Пашинова е била политически необвързана. Отскоро е подала документи за членство в партия ГЕРБ, потвърдиха източници от партията. Назначението и за шеф обаче няма политическа връзка.

Досегашният директор Илчо Илчев остава в системата на НАП като главен инспектор по приходите в отдел "Контрол".

Илчо Илчев

Рокадите по върховете на данъчните текат интензивно в цялата страна. За последните няколко дни са подменени 2-ма директори от общо 27 териториални дирекции.

Г.Христов 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини