От х:

Днес в x:

Нов Mоден Tехнологичен Център, работещ за най-големите световни брандове, осигурява работни места за 300 души в Димитровград

    В Димитровград изграждат Моден Технологичен център FTC-Prolet. Предприятието ще работи с най-големите световни модни брандове.

    Новият Моден Технологичен център FTC-Prolet е сграда на най-високо европейско ниво за производството на кожени изделия и дамски чанти, в която освен производство, ще се разработват и още по-модерни технологии за модната индустрия, чрез технологичната компания PL Project.

    Новата модерна сграда се намира в Димитровград по бул. Стефан Стамболов, малко след моста на река Марица, тя ще бъде открита до края на годината, но вече се набират служители от региона. След стартирането на FTC-Prolet, компанията Пролет ЕООД ще има две фабрики в Димитровград и ще осигурява работа на над 500 души.

    За стартирането на дейността ще бъдат открити между 100 и 150 нови работни места, като бъдещите целите на компанията са там да се осигури работа за допълнително още 300 души. Предприятието предлага атрактивни възнаграждения за бранша с пълни и реални осигуровки и допълнителни бонуси. Стартовата заплата за обучаващ се шивач без опит започва от 1000 лева в рамките на първият месец и допълнителен бонус от 100 лв.. Възнагражденията на наетия персонал започват от 1000 - 1400 лева, плюс ежемесечен бонус за пълен работен месец от 200 лева.

    За служителите от отдалечени населени места се осигурява безплатен транспорт, като към момента за работещите в първата фабрика на компанията в града, има осигурен транспорт по направления Хасково, Симеоновград, селата Брод, Горски Извор, Злато Поле, Радиево, както и към отдалечените димитровградски квартали кв. Черноконево и Марийно. За всеки служител от отдалечено населено място ще бъде подсигурен безплатен транспорт до новата модерна фабрика на Пролет.

    Новата сграда ще предлага изключително модерна и комфортна работна среда, като на място във фабриката ще бъде организирано изхранване на служителите в столовата, а в момента се изграждат нови бани и помещения за отдих, както и вътрешна градина, в която служителите сред зелена среда ще могат да почиват и общуват.

    Технологиите, които ще осигуряват работния процес, са на най-високо световно и технологично ниво, което ще прави работата много по-приятна и лесна, а служителите на фабриката ще са едни от първите, които ще имат досег до най-новите постижения и на технологичната компания PL Project.

    Тези, които желаят да започнат работа в една от най-съвременните фабрики за изработка на кожени изделия и дамски чанти, за едни от най-големите световни брандове, както и тези, които искат да усетят задоволството и гордостта, че продуктите на техния труд се продават в едни от най-големите и лъскави магазини във всички точки на света, в най-големите модни световни центрове и са в ръцете на взискателните клиенти, могат да потърсят информация и контакт с Пролет ЕООД.

    За връзки с човешки ресурси на компанията, може да се обадите на телефони: 0884 64 13 09 ; 0890 59 70 19

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини