От х:

Днес в x:

Четири красавици представят региона на „Мис България 2023“

    Четири кралици на красотата бяха избрани на бляскава церемония снощи в един от водещите клубове на Хасково.

    Публиката се наслади на грациите, а журито трябваше да бъде максимално прецизно.

    Конкурсът мина в три етапа, в които претендентките имаха възможност да покажат не само цялfстната си визия, но и да убедят присъстващите зя техния избор.

    Имената си победителките чуха лично от президента на Модна агенция „Интерсаунд“ Ирина Папазова.

    Короната на „Мис България-Хасково 2023“ блесна на главата на 17-годишkата Кристина Агова, която е възпитаничка СУ „Васил Левски“ с профил “Природни науки“. Тя беше коронована от партньора на модната агенция- френският продуцент, бизнесмен и Мениджър бизнес развитие в „Ню Бояна Филм Студиос“ Гаел Санчес.

    За първа нейна подгласничка беше обявена 20-годишната Женя Желева, която е на 20 години и учи във Висше училище по сигурност и икономика в специалност „Национална сигурност“.

    Втора подгласничка е Йоана Колева, на 19 години, възпитаник на ВТУ със специалност „Английска филология“.

    Кристина Агова ще представи региона на Хасково в Националната надпревара „Мис България 2023“, която ще е през септември.

    Заради добрата организация и създадения престиж на конкурса в Хасково тази година бяха короновани на церемонията тук още три момичета, които също отиват като представителки на Кърджали, Стара Загора и Маджарово на Националния конкурс припомни мениджърът на „Интерсаунд“ за Хасковска област Адриана Добрева.

    „Мис България –Кърджали“ 2023 стана Евлаk Хамид. 22 –годишната красавица учи във  Филила на Тракийския университет в Хасково и е избрала благородната професиа на медицинска сестра.

    „Мис България-Маджарово“ е  украинката Лин Лелчук, на 18 години.

    Отговорната задача да представи Стара Загора сред претендентките от цялата страна през септември поема 17-годишната ученичка в Професионална гимназrя по строителство и архитектурата, която беше за „Мис Стара Загора 2023“, Красимира Генова.

    Всички 10 участнички в конкурса получиха награди от спонсорите, сред които и водещи фирми от региона. Фрмита избраха сред момичетата свои фаворитки.

    Специални гости на церемонията бе нашумялата певица  Марешка Бардем. Гостите изненада със свои изпълнения и „Мис България-Кърджали 2019“ Мюге Раиф.

    Хореограф на церемонията бе Ивайло Кръстев, а водещ – пиарът Атанас Лазаров.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини