От х:

Днес в x:

Царската гимназия изпрати 122 абитуриенти, Мерт Миленов с приз „Достоен Асеневец“

    122 абитуриенти изпрати днес Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“. Те са от 5 паралелки с различни специалности – Системно програмиране, Строителство и архитектура, Мебелно производство, Горско и ловно стопанство, Парково строителство и озеленяване и Недвижими имоти.

    На днешното тържество в двора на училището приветствия към учениците и учителите отправи директорът Маргарита Топалова.

    Тя пожела на зрелостниците, завършвайки гимназията да се представят достойно в живота, да бъдат добри хора, да бъдат смели, креативни и успех на предстоящите матури.

    „От днес нататък пред вас се открива един нов свят, изпълнен с много изненади и трудности. Вие влизате в реалния живот и трябва да търсите своята реализация. Ние - вашите учители вярваме във вас, във вашите усили, в преодоляването на различни трудности, благодарение на това, че ви възпитавахме в упоритост, воля и постоянство. Убедена съм, че ще бъдете отговорни и достойни хора с топли сърца, толерантни и трудолюбиви“, заяви Маргарита Топалова.

    Тя връчи награда „Достоен Асеневец“ на Мерт Миленов от 12А клас със специалност Системно програмиране. Почетният плакет бе присъден с решение на Педагогическия съвет. Мерт е отличник през целия етап на обучение в гимназията, участвал е в извънкласни и извънучилищни дейности, явявал се на национални състезания и се е класирал на призови места.

    По време на тържеството бяха отличени и други изявени ученици, постигнали високи резултати на национални състезания по професии през годините.

    Това е 55-ият випуск в историята на училището.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ху
      Хубавица
      1 -1
      13:56, 17 май 2023
      Как се казва момичето със светло-кафевият ластичен панталон,към края на снимките,страхотна е и изглежда чудесно,сладурка!
      • Ни
        Николета
        3 0
        18:40, 17 май 2023
        Николета Лозанова се казва.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини