От х:

Днес в x:

Майска премиера на дебютния албум на „Хангар 42“ с участието на звездни рок гости

Изображение 1 от 2
     
    След десетки концерти, благотворителни каузи, рок фестивали и още куп изяви, една от най-обичаните рок групи в Хасково и страната най-после има свой албум. Дебютът под заглавието „Приказка“ на рокаджиите от „Хангар 42“ е с майска премиера.
    Десет изцяло авторски песни влизат в него, като три от тях са синглите „Някой“, „Погледнах в теб“ и „Болката“, която вече са и клипирани.
    Албумът е продуциран от групата. Записът на част от песните е финансиран по линия на  програмата за подпомагане на инициативи в областта на културата на Община Хасково.
    Тонрежисьори са Васил Вълчев и Ленко Драганов, а мастерингът е направен в студио Audio Animals в Лондон от един от Ник Бърчал.
    Албумът ще бъде представeн на 12 Май от  20:00 часа в голямата зала на читалище "Заря" в Хасково. Билети за него могат да се купуват от касата на театър"Иван Димов" и през онлайн платформата онлайн на www.entase.bg
    На сцената заедно с група „Хангар42“ ще се качат и звездни гости.
    „Ще ни подкрепят Славчо Николов и Наско Пенев от БТР, Славин Славчев. Участва и местен струнен квартет, но всичко останалото е изненада за публиката в залата.“, коментира в аванс китаристът на „Хангар 42“ Антон Делчев.
     
    С всеки закупен билет на представянето феновете получават и новия албум  „Приказка“.
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини