От х:

Днес в x:

„Турски строителен център“ даде нов живот на товарния жп перон в Хасково

Изображение 1 от 4

    Фирмата „Баумикс иншаат малземелери“ буквално съживи товарния перон в Хасково. Това стана след като компанията създаде първия турски търговски строителен център в България именно в този град. След повече от 20 години, в които перонът не се използваше, от компанията успяха да му вдъхнат нов живот. На мястото, което граничи с ул. „Железопътна“, вече пристигнаха повече от 60 вагона с над 1600 тона строителни материали. Хасковлии ги очакват приятни изненади от добри цени, облечени в качество и професионално обслужване.

    Влаковата композиция пристигна в Хасково благодарение на ДП Национална компания железопътна инфраструктура. От Турския строителен център благодарят за бързата реакция на директора на сектор Управление Движение на Влаковете- Пловдив инж. Георги Вардев.

    Влаковата композиция, която пристигна в Хасково, няма да е единствената. Предстои на перона да пристигнат още вагони, които да снабдят пазарите за строителни материали в целия регион. С дейността си в Хасково компанията Турски строителен център осигурява работни места, а на своите клиенти стока на добра цена.

    Видеа по темата

    Последни новини