От х:

Днес в x:

17-годишен открадна скутер от фирма и камери от заведение в „Орфей“, младежи задигнаха пари

17-годишен е хванат за кражба в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в управлението е подал сигнал служител във фирма, намираща се на булевард „Васил Левски“. Той съобщил, че от двора на складовете им е задигнат електрически скутер, собственост на техен клиент. В хода на издирвателните действия, полицаите са заловили непълнолетният познайник на полицаите. Той е върнал откраднатата вещ с протокол.

Пред полицаите той признал и за още една кражба в областния град. Разказал, че е задигнал две камери за видеонаблюдение, монтирани от собственика сив заведение в квартал „Орфей“.

Също за кражба в управлението в Тополовград са били трима от село Радовец. Момчетата на възраст 15, 16 и 20 г. в съучастие и в различен период от време в условията на продължавано престъпление са извършвали кражби от търговски обект в родното си село. Чрез демонтиране и обратен монтаж на мрежа на прозореца на помещението са откраднали общо 13 500 турски лири, 220 лева, личните документи на мъж и жена и множество хранителни продукти. Установено е, че обменили лирите в левове в обменно бюро в Свиленград и ги похарчили. След залавянето им върнали личните документи на разследващите. Преписката ще бъде докладвана на прокуратурата по компетентност.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини