От х:

Днес в x:

БСП-Хасково с партийна конференция, номинираха кандидати за депутати

    БСП-Хасково проведе партийна конференция тази сутрин в НТС в областния град. На събранието присъстваха представители на общинската структура на коалицията. 

    Срещата беше затворена за външни лица, но медиите бяха допуснати само в началото.

    Беше планирано събитието да води Смиляна Нитова, която е член на общинската структура и член на Националния съвет на БСП. Преди началото на срещата, тя обясни, че предстои да бъдат разгледани няколко точки. Предвиждаше се отчет на председателя на БСП-Хасково, отчет на народния представител, отчет на групата съветници от Общински съвет - Хасково, организация и подготовка за 49-ото Народно събрание. Включваше номинации за кандидати за депутати, които ще бъдат представени пред Областния съвет на БСП-Хасково за включване в листата за предстоящите извънредни избори на 2 април 2023 г., която в крайна сметка ще бъде утвърдена от Националния съвет. Върховният орган ще определи водача на левицата в Хасковска област, както е по устав.

    Сред номинираните кандидати за народни представители са Смиляна Нитова, Камен Тодоров и Богдан Кирилов.

    Тази сутрин в началото на партийната конференция прозвучаха три химна - на България, на Европа и Интернационалът.

    След конференцията, членовете на БСП-Хасково поднесоха цветя на паметника на Васил Левски по повод 150 г. от гибелта на Апостола на свободата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бат Танас общественик
      51 -2
      12:13, 19 фев 2023
      Колкото и конференции и събрания да правят градските ни социалисти в крайна сметка когото посочи другарката Нинова той ще се пъчи на агитационните плакати за кандидат народен представител преди изборите. Обикновено листата ще се поведе за пореден път от кандидат, който въобще не е стъпвал Хасково .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини