От х:

Днес в x:

Търсят учители и образователни медиатори в Хасковско

Въпреки че е средата на учебната година, има обявени свободни работни места за учители, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково.

В ПГДС „Цар Иван Асен II“ в Хасково се търси учител по теоретична подготовка, за определен срок. Документи за кандидатстване могат да се подават до 10 януари.

В детска градина „Слънце“ в Димитровград също имат нужда от учител. Там може да се кандидатства до 20 януари. Одобреният педагог ще бъде назначен за определено време.

В ОУ „Н. Й. Вапцаров“ в Хасково е обявено свободно място за учител по математика и информационни технологии, за неопределено време. Кандидатстването е до 10 януари. 

В ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви” в Хасково търсят учител по електроника, автоматика, комуникационна и компютърна техника, за неопределено време. Кандидатите могат да подават документи до 20 януари.

В региона има обявени места за образователни медиатори: в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Хасково, в ОУ „Васил Левски“ в хасковското село Книжовник и двама в ПГЕТ „Захари Стоянов“ в Харманли. Кандидатстването е до 9 и до 10 януари.

В хасковското бюро по труда пък са обявени свободни работни места за 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози, продавач-консултанти, снабдител-доставчик, чистачи, двама сладкари, 10 работници по озеленяване, автомонтьор ГТП. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини