От х:

Днес в x:

Немски инвеститори оглеждат Хасковски регион за възможности за бизнес

Немски инвеститорите проявяват интерес към региона на Хасково и търсят възможности за съсредоточаване на бизнеса си терени на бивши предприятия в региона, които биха могли се развият отново. Темата е обсъдена по време на срещата на главния управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев, областния управител на Хасково инж. Минко Ангелов и заместникът му Мартин Узунов.

ГБИТК към момента е най-голямата двустранна търговска камара в България, в която членуват над 600 фирми и организации от различни браншове, представители както на големи, така и на малки и средни предприятия.

По време на разговорите домакините от Областна администрация Хасково са запознали управителя на Камарата с възможностите, които предлага регионът в различни отрасли на земеделието и сфери на търговията.

Вече са посетени райони в Харманли, където са разположени предприятия от винаро-лозарския бранш с добри показатели и които имат възможност да участват със свои щандове в Дюселдорфския панаир, става ясно от прессъобщението за срещата, изпратено от Областна администрация.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини