От х:

Днес в x:

С поклон пред паметта на загиналите си колеги полицаите от Хасково свалиха знамената пред дирекцията на МВР

Изображение 1 от 3

    С поклон пред паметта на колегите си от Бургас Атанас Градев и Йордан Илиев и в траурно бдение полицаите от Хасково излязоха в пред Областната дирекция на полицията. Те запазиха минута мълчание, а сигнализацията на автомобилите им огласи града.

    Двамата полицаи загинаха при зверска катастрофа в четвъртък призори, връхлетени от автобус, пълен с мигранти и шофиран от 15-годишния сириец Амар Мухамад, докато с патрулката се опитваха да пресекат пътя му и да спасят човешки животи.

    Пред сградата на областната полицейска дирекция в Хасково са свалени наполовина българският трибагреник и знамето на Европейския съюз.

    Поклонение пред полицейските управления в знак на почит и признателност към загиналите бургаски полицаи има днес в цялата страна.

    В поклонението в Бургас се включиха президента и кмета на града.

    Междувременно от съобщение на прокуратурата стана ясно, че именно 15-годишният сириец, бежанец от Центъра в Харманли, Омар е бил зад волана и е натиснал газта на автобуса, помел полицейската кола, в която са били Атанас Градев и Йордан Илиев. Потвърждението за това идва от показатели на свидетели и резултатите от ДНК-експертизата. Срещу него е повдигнато обвинение, за което, ако вината му бъде потвърдена, закона предвижда от 3 до 10 години затвор.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      11
      111Ф
      27 -3
      14:26, 26 авг 2022
      От три до десет години затвор смях,тука трябва да има смъртна присъда.
    • 2
      11
      111Ф
      24 -1
      14:41, 26 авг 2022
      Смъртна присъда трябва да има а не десет години затвор,а да не говорим за три години затвор и после чакайте тия диваци да имат респект към полиция и да ги е страх от някого и от нещо,а за обикновен редови гражданин да не говорим да имат уважение.Тези от камилата никога няма да слезът те са си диваци и диваци ще си останат по природа.Единични са случаите на успешно култивирани от тези и пак не е много сигурно дали са си променили нравите на сто процента.
    • 3
      11
      111Ф
      11 -1
      14:45, 26 авг 2022
      Респект Rip
    • 4
      Ми
      Миле Попйорданов
      20 -1
      17:50, 26 авг 2022
      Лека им пръс на полицаите,съболезнования на близките.3 години затвор за двойно умишлено убийство!!!!Айде моля ви се,оправете закона!Друг е въпроса,че ако бяха миньори,ел.техници или заварчици,едвали щеше да се вдигне такава пушилка.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини