От х:

Днес в x:

Задържаха двама познайници на полицията за кражба от строителен обект

Двама младежи са задържани за кражба от обект в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Вчера в управлението е получен сигнал от управител на строителен обект на булевард „Раковски“, че от незаключен фургон са задигнати бензинов фугорез, резачка, ъглошлайф и въздуходух.

В хода на незабавните действия, служителите са установили и задържали момчетата на 21 и 24 г., познати им с подобните си прояви.

Двамата са върнали с протокол откраднатите вещи по образуваното досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Це
    Цербер
    9 -4
    10:40, 26 авг 2022
    Това е обекта в който се строи новия Лидъл. В този обект още преди да го започнат първо инсталира пловдивска фирма съоръжение с охранителни камери и автоматична звукова аларма. И тази аларма вече втори месец тормози съседните блокове с включването на висоговорителя в малките часове на нощта и буди гражданите с предупреждението -"Намирате се в частен обект моля напуснете, към вас се движи въоръжен патрул и тнт . И това се задейства от едно малко кученце което вечер се разхожда из обекта и охраната не взима никакви мерки за да спре този звуков тормоз. Освен това се работи в събота и неделя на обекта и то от ранни зори и вдигат също много шум !
    Къде е полицията да направи забележка на тези от обекта да спазват тишина поне в празничните дни?
  • 2
    И
    И
    13 -2
    10:57, 26 авг 2022
    Само се рекламира обекта ,сега остана да открият делва от 19 век ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини