От х:

Днес в x:

Два трупа при катастрофа на пътя Димитровград Хасково

Двама мъже загинаха на място при зверска катастрофа на пътя Димитровград – Хасково минути преди 17 часа днес. Инцидентът е станал до разклона за асфалтовата база. Мъжете са пътували в „Ауди 80“, което е цялото помляно. Според очевидци в колата е имало и една жена, която е откарана с линейка в болницата. При пристигането на екипа на Haskovo.net труповете на двамата мъже все още бяха на предните седалки в смачканото возило с кърджалийска регистрация.

Другата ударена кола е „Рено Меган“ на старозагорска фирма. В него са пътували трима души, и тримата са откарани в болницата във видимо добро състояние.

Стана пред мен, но не видях как се удариха, каза Емил Кехайов от Кърджали, който пътувал с мерцедеса си към Димитровград. Платното бе затворено за движение, автомобилите се движеха в другото платно и в двете посоки.

Преди да откарат шофьора на „Рено“-то с линейката, той успял да каже на Кехайов, че не е зле ударен, чувствал само болка в гърдите. Пътувал от Стара Загора към Хасково.

Парадоксалното в случая е, че „Ауди“-то според очевидците е пътувало в същата посока. Как е станал зверският удар между двете коли, оглеждащите инцидента полицаи не бързаха да коментират.

Все още няма официално становище на полицията за причините за катастрофата.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини