От х:

Днес в x:

Пълен комплект медали за гимнастичките на „Аида“ от Зоналната Гимнастрада в Пловдив

    Пълен комплект медали завоюваха възпитаничките на Яна Михайлова от клуба по художествена гимнастика „Аида“-Хасково на Зоналната надпревара на гимнастрадата, която се преведе в Пловдив. Това е състезание за масов спорт и е подбор за държавното първенство през есента.

    За „Аида“ се състезаваха гимнастички от клубовете в Хасково, Димитровград и Кърджали, които също са под ръководството на главния треньор Ана Михайлова.

    В зала „Строител“ в Пловдив златни медали завоюваха и двата отбора на „Аида“, съставени от майките и бабите на гимнастичките за представянето на съчетанията "Хубава жена" и "Йовано, Йованке". Със сребърни медали са отличени гимнастичките, които представиха на публиката съчетанията "Флашданс", "Майстори", "Фукли" и "Междузвездни войни".

    Най-малките възпитанички на клуба са с бронзови медали за представянето си в съчетанията "Лъвчета"," Барби" и "Феи".

    Ден преди Гимнастрадата състезателки на клуб „Аида“ се включиха и в Международния турнир по художествена гимнастика „Спартак“. Много добро представяне направи Наталия Митева, която се състезава в група А, набор 2010. Тя се класира пета на лента.

    Второ място на бухалки взе Аиша Ибаданова, която също участва в А група, възраст 2011 . Тя е живее в Хасково и тренира в залата на клуб „Аида“, но се састезава за Украйна.

    Деница Анева и Ивет Иванова играха в група Б и също представиха „Аида“ на ниво.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини