От х:

Днес в x:

Арестуваният собственик на автосервиз не знае, че е арестуван

"Арестуваният" собственик на автосервиза Атанас Траянов не подозираше, че според МВР трябва да е зад решетките

„Арестуваният“ собственик на автосервиз, за когото МВР съобщи тази сутрин, че е задържан до 24 часа зад решетките, не знаеше, че е арестуван. Той се нарича Атанас Траянов, а сервизът му се намира в двора на бившата Захарна фабрика.

„Дойде клиент, който искал да си продава колата - „Рено Клио“. Но тя не е била карана дълго време и не палеше. Аз я поправих, платиха ми и това беше моето участие в цялата работа“, обясни Наско, който тази сутрин си работеше спокойно в сервиза, докато според МВР би трябвало да е зад решетките.

„Изобщо не съм стъпвал в полицията“, каза собственикът на сервиза, а думите му бяха потвърдени от майсторите от съседните работилници в двора на Захарна фабрика. „Казах на полицаите каквото знам и те си отидоха“, допълни мъжът. По думите му собственикът на „Рено“-то държал съседния склад за дърва и въглища в същия двор, но входът му е откъм бул. „България“. Търговецът на твърдо гориво обаче отрече пред Haskovo.net да има каквото и да е общо със случая.

Купувачът на колата е от с. Конуш. Казва се Тодор Николов. „Броих 600 лв. за колата, не знам името на човека, който ми я продаде. Взех я без документи“, обясни той. По думите на хора от селото Тодор се занимава със земеделие – отглежда краставици край пътя за Хасково. Освен това изкупувал и автомобили за скрап.

„Изгорях с 600 лв. Това е“, заключи Тодор Николов.

Регионалната говорителка на МВР Нина Николова не вдигаше телефона си за коментар на абсурдната ситуация.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини