От х:

Днес в x:

Арестуваха младеж за кражби на акумулатори в „Орфей“, 13-годишна задигна козметика

21-годишен е задържан за серия кражби от автомобили в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Преди 3 дни в управлението в областния град са получени съобщения от трима собственици на автомобили, паркирани в жк „Орфей“. Те заявили, че са им откраднати акумулаторите на Фолксвагените. Начинът на проникване в колите бил идентичен, а именно - чрез разбиване на прозорец на задната врата. В тази връзка, вчера на територията е проведена полицейска операция по установяване на извършителя. До 24 часа е задържан младежът, познат на служителите с подобните си прояви. Той признал действията си и върнал част от откраднатите вещи с протокол. Работата по случаите продължава за доказване на цялостната му престъпна дейност.

При друг случай, малолетна е признала за кражба на козметика от магазин в Хасково. Момичето на 13 г. задигнало от дрогерия продукти на стойност около 42 лева. След сигнал от управителя на магазина, девойката е заловена и след признания за стореното върнала откраднатата козметика с протокол.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Оо
    ООООКРОН
    5 -1
    10:01, 10 дек 2021
    ЕЙ ЕДИН нещастник краде обувки вече 2ра години .... да му се счупят краката и ръцете, а полицията да спи в патрулката бай ВЕхпи ще залови крадците.
  • 2
    Ge
    Germania
    12 -1
    10:08, 10 дек 2021
    Пращайте ги да работят в Германия. Те и без това искат работна ръка...белким станат хора.
  • 3
    11
    1111
    5 -1
    11:27, 10 дек 2021
    Ами хората си имат чипове на входните врати на блоковете и да видим как ще влезне да ти открадне чехлите, който и да е. Циганските блокове по кв. Васил Левски са с чипове много отдавна. Не, че нещо, ама полицайте не са виновни и за това. Не ги защитавам, но самите собственици нямат културата да им пука кой и защо влиза в общите площи.
  • 4
    1
    1
    8 0
    13:40, 10 дек 2021
    Тя полицията само мишки хваща,а тия дето окрадоха България не си и мърдат пръста . Сега ще трупат активи.
Последни новини