От х:

Днес в x:

Директорът на пловдивската полиция бе награден от министър Бойко Рашков (снимки)

Изображение 1 от 5

    Вътрешният министър награди петима директори на областни дирекции, доказали в най-голяма степен своя професионализъм при изпълнението на задачите на МВР, свързани и с проведената мащабна полицейска операция преди парламентарните избори.

    Сред наградените е и старши комисар Петър Тодоров, който получи почетен медал на МВР. 

    Награждаването се състоя на кратка церемония в Министерството, на която бяха наградени и директорите на областните дирекции на МВР - Враца, Кърджали, Варна и Хасково.

    Министър Бойко Рашков благодари сърдечно за осъщественото ръководство на служителите по места и създадените условия при изцяло спазване на законоустановените норми да бъдат извършени комплекс от дейности, свързани със събирането, обработването и проверките на получени сигнали, профилактика на лица от криминалния контингент, занимаващи се с търговия на гласове.

    "Днес, с най-голямо удоволствие, награждавам колеги, доказали своя професионализъм и инициативност, добра организация и ръководство при проведената мащабна полицейска операция на територията на страната за предотвратяване на престъпления, свързани с купуването на гласове и дискредитиране на изборния процес.

    Виждаме нашите усилия за провеждането на честни и прозрачни избори и за намаляване до минимум на криминалния вот.

    Считам, че трябва да имаме самочувствието за вложения от МВР принос в това да намалим този вот и в най-голяма степен българските избиратели да дадат своя глас за партиите и коалициите, които смятат, че ще решат техните проблеми", заяви министър Бойко Рашков.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини