От х:

Днес в x:

Късметлия ще получи БМВ за 5 лева на картинг писта Хасково

Това е BMW-то, което ще намери новия си собственик на 12 септември в нощното шоу на картинг писта Хасково

Състезание по картинг, дрифт, италианско преследване и драг с публиката включва нощното шоу на картинг писта Хасково. Вече сме наясно с правилата в картинга, атрактивното вземане на завои също видяхме неотдавна на картинг писта Хасково. За италианското преследване знаем, че ще бъде със собствени автомобили, два потеглят едновременно, като този който пръв затвори обиколката, елиминира другия. Изненада ще си остане до моторната нощ какво е драг с публиката, но пък знаем отсега за трите награди - спортни стоки от PUMA, които ще получат победителите в драга.

Night Motor Show е на 12.09.2009г. на Картинг писта Хасково, началото - 19.00 часа.

Нощното шоу е подкрепено с още атрактивни награди. Двама щастливци от публиката ще получат по 50 литра гориво, три други талона ще донесат на собствениците си GSM апарат, но голямата стръв е BMW 318i (на снимката), новият собственик на което ще бъде изтеглен на томболата в нощта на моторите на картинг писта Хасково.

Входът е с талон за 5 лв., с който участвате в томболата. Освен това със същия този талон получавате и 5 обиколки с TOPKART 200cc, 6ph. Да ги направите с новите картове TOPKART ще можете до 31.12.2009г., но не по-рано от 20.09.2009г.

Повече закупени талони, повече адреналин и по-голям шанс за наградите в томболата! Търсете ги на касата на Картинг писта Хасково или поръчайте на телефон 0886 607059 /доставката в рамките на града е безплатна/. Можете да купите талон и преди състезанието, като отново попълвате и пускате Вашия отрязък в урната пред касата.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини