От х:

Днес в x:

Пешеходец и водач пострадаха при катастрофи с БМВ-та

Двама души пострадаха при катастрофи с БМВ-та, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

При единия инцидент е ранен пешеходец по пътя от село Стойково към село Брягово. На 5-и в 8:30 часа, 40-годишен водач от Хасково е шофирал лек автомобил БМВ. Водачът е излязъл от завой, за да избегне удар с движещо се пред него МПС, завил е рязко вдясно и е загубил контрол. Вследствие от това е излязъл вдясно по посоката си на движение в крайпътна канавка и е ударил 48-годишния пешеходец от София. Последният е с разкъсно-контузна рана на ляво коляно, обработен е и е освободен за домашно лечение. Съставен е акт на водача на БМВ-то.

Вторият инцидент е осъществен същия ден край Хасково. В 23:30 часа в посока ханче „Клокотница“, 18-годишен е управлявал БМВ, над което е загубил контрола на управлението. Излязъл е отляво по посока на движението и се е ударил в крайпътни дървета. Водачът е с фрактура на ляво бедро, без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    10 0
    13:53, 7 май 2021
    Къде ви е информацията за ПТПто между велосипедист каруца и голф? Днес 7.05 около 10 часа на ул. Пловдивска кръстовището над тих труд. Половин час възрастния велосипедист лежеше на пътя и граждани и пристигнала патрулка му оказваха първа помощ. Половин час нямаше линейка! След това следствието продължи до обяд.
    Защо няма никъде информация за този инцидент?
  • 2
    Ар
    ара
    4 0
    17:41, 7 май 2021
    Днеска два пъти минах покрай произшествието. Три часа полицай охраняваше счупеното колело малко по-надолу срещу офиса на охранителите от кремък. Течеше някакво разследване.
    Защо няма никаква информация и се мълчи по случая с ужасния инцидент ? Никой не се намери да направи поне една снимка с телефон на ужасната гледка с почти мъртвия човек?
Последни новини