От х:

Днес в x:

Търсят трима учители и помощник-възпитател

Свободни работни места за трима учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково.

Едната позиция е за учител по математика, физика и астрономия и технологии и предприемачество в прогимназиален етап. Отнася се за ОУ „Христо Ботев” в хасковското село Войводово. Обявата е валидна до 29 януари 2021 г., става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково.

Другите две позиции са за учители за целодневна организация на учебния ден в начален етап. Изисква се висше образование по специалност педагогика.

Свободно място е обявено и за помощник-възпитател със средно образование.

В сводката на Бюрото по труда към Агенцията по заетостта фигурират места още за главен счетоводител с висше образование и минимум 8 години стаж по специалността, машинен инженер с опит за металообработка, началник отдел за оперативен технологичен контрол, главен енергетик, заварчици, шлосери, шивачи, шофьори, мебелисти, продавач-консултанти, офис асистент.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Х-
    Х-мен
    21 0
    14:45, 10 яну 2021
    Забравили сте да пишете имената на кандидатите! На печелившите честито!
    • А тя ми вика
      "Директорката може да е била твоя кифла , ама вече е яко нагризана от шуро-баджанащината" :))
  • 2
    Аб
    аб
    23 -3
    15:18, 10 яну 2021
    Верно ли търсите, а местата за учители защо не се обявени на сайта на РУО? Защо там не се обявяват работните места за всяко училище и то в достатъчно дълъг срок! Логичен е въпросът - как изобщо се обявяват местата в образованието и как стават самите назначения? Питането е сериозно, но отговора сигурно е труден!
    • Аб
      абв
      17 -1
      19:12, 10 яну 2021
      На сайта на хасковското РУО никога няма нужната информация. Местата са скрити като за наши хора. Вижте колегите им от другите области, какво правят.
    • Мн
      Много добър въпрос
      4 0
      10:14, 11 яну 2021
      Всеки път и аз се питам същия въпрос. Къде са институциите, които трябва да следят за обявяването на свободните позиции в сайтовете (ruobg.com), от където кандидатите да получат информация?
  • 3
    Ст
    Станчо
    8 0
    16:55, 10 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
    Ка
    Каренин
    17 0
    18:45, 10 яну 2021
    Бюрата по труда са кухи структури и вероятността оттам да си намериш работа е супер минимална. Безработните се викат само за подпис, то и на теб не ти се ходи предвид средата а и това, че ако изобщо ти предложат нещо ще е най-често крайно непривлекателно и то основно за хора с ниска квалификация. По отношение на новите работните места - хубавите места или не ги обявяват никъде или ги обявавят про форма, защото е изискуемо по закон, но всички знаят, че "точните хора" за тези места са предварително известни.
  • 5
    То
    топ
    8 -1
    03:23, 11 яну 2021
    Кумгейт в Хасково никога не е спирал...не се търсят хора,които биха работили или са добри специалисти,а гледат да назначават познати,приятели,братовчеди угодни някому.За съжаление обаче практиката е доказала,че 70 процента от тях нито имат стимул за работа,нито желание да обучават децата,просто проформа са висящи търтеи в системата.Ден да мине друг да дойде .
Последни новини