От х:

Днес в x:

Конфискуваха 720 цигари и 50 кг месо от магазин с непълнолетен продавач

Цигари без бандерол иззеха полицаи от свиленградското управление, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Вчера те са проверили търговски обект, намиращ се на улица „Княз Борис“ в града, стопанисван от фирма, с продавач 15-годишен роднина на собственика. В магазина са намерени 720 къса безакцизни цигари от различни марки, предадени с протокол. В хода на проверката, в една от хладилните витрини е открито месо с тегло 50 кг с неустановен произход, за което са уведомени служители на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково за съставяне на констативен протокол. Момчето е разпитано в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая.

Контролът по линия на „Акцизи и контрабанда“ на полицаите не е спрял дотук. На митнически пункт „Капитан Андреево“ е проверен товарен автомобил Форд с водач 39-годишен свиленградчанин. От естествените кухини на двете предни врати са иззети с разписка за задържане 1000 къса папироси без бандерол. На водача е съставен акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Как може да ядат
    евтини пържоли за Коледа ?
  • 2
    То
    Тотко
    8 -3
    15:54, 22 дек 2020
    Стига с тия "късове" цигари!! Това прави 50 кутии, т.е. 5 стека! Голяма контрабанда, няма що!! А пък месото от витрината...сигурно е по-истинско от онова във веригите!!!
Последни новини