От х:

Днес в x:

Почина 81-годишна с коронавирус, един заразен и 44 оздравели в Хасковско

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани: един нов случай на коронавирусна инфекция, един починал и 44-ма оздравели, съобщиха от Областния кризисен щаб. 

Положителен е мъж от община Тополовград.

Починала е жена на 81 години от община Димитровград, диагностицирана на 31 октомври, за която в системата не са отразени придружаващи заболявания.

Актуална обстановка:

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 997. Общо хоспитализираните лица са 100. В МБАЛ-Хасково са настанени 49. В МБАЛ-Димитровград са настанени 9. В МБАЛ-Харманли са настанени 11. В МБАЛ-Свиленград са настанени 20. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 4. В лечебни заведения извън областта се лекуват 7. На домашно лечение са 486 човека, починали са 57, а напълно излекувани са 354 човека.

Трима от установените случаи, съобщени през вчерашния ден, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    И Кауните послушни светят като крушки ..... Слава... Виж коментара
    • Ба
      Баце Боко
      11 -7
      09:31, 9 ное 2020
      И ти ще светнеш скоро в някой ковчег.😇
    • Кр
      крадецът Боко
      4 -13
      09:45, 9 ное 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 2
    Лю
    Любопитно
    10 -5
    09:17, 9 ное 2020
    Президентът на футболния отбор Лацио -Рим, Клаудио Лотито е гневен от цялата драма около случаите на коронавирус в клуба и дори поставя под съмнение достовереността на самото тестване.
    Пробите на някои футболисти като Чиро Имобиле, Лукаш Лейва и Томас Стракоша преди мачовете в Шампионската лига излязоха положителни, но пък след това същите играчи се оказаха “отрицателни” за срещите от калчото. Ето защо има подозрения в някаква измама. Положителните и отрицателните проби на футболистите на Лацио са дадени в различни лаборатории.
    Шефът на Лацио има своя интерпретация на нещата. “Наличието на бактерия не означава инфекция - коментира той в интервю за La Repubblica. - Позитивен означава заразен, нали? Tа във вагините на жените по целия свят има бактерии, но това не означава, че те са патогенни. Само в някои случаи те причиняват заболяване. Казвам ви, всичко това е като фокус. Какво изобщо означава “положителна проба за COVID-19”?
    Трима заразени в Лацио
    От клуба продължават да налагат израза “фалшиво позитивни” резултати. От такова се оплака и Интер във връзка с Ашраф Хакими. Миланският клуб е недоволен, че пробата на 21-годишния мароканец преди мача от Шампионската лига срещу Борусия (Мьонхенгладбах) (2:2) е била положителна, а ден по-късно играчът е дал отрицателен тест. Хакими също ще се подложи на кръвен тест, тъй като има спекулации, че УЕФА не са позволили на Хакими да играе поради фалшив положителен резултат от теста. В тази връзка италианският клуб планира да съди евроцентралата.
    • За
      За Неверниците
      15 -8
      09:28, 9 ное 2020
      Влизате в Инфекциозно Отделение без защитни средства и дарявате
      на всеки болен от Ковид една сърдечна прегръдка
      за да го успокоите - Нали казвате че няма
      .....
      А въпроса че едни хора направиха милиарди от кражби ,
      си е съвсем друга работа
      ....
      Само в бедната и омършавяла Майка България , мутрите и бейовете крадат по 10 милиона евро на ден - 3.65 милиарда на година
      .... А за Здравеопазването от вашите пари Боцко Чекемеджето отпуска 80 милиона лева :))
    • Cu
      curiosity
      7 -10
      09:50, 9 ное 2020
      Вярващият, ти си от c о v i d-идиотите.
    • До
      До Любопитно
      3 -2
      10:44, 9 ное 2020
      Информацията ти е невярна! И тримата, футболисти, който изброяващ не са на разположение в Калчото, нито ще играят за националните си отбори! Така и не разбрахте, че футболистите се тестват всеки ден и е нормално да има повече заразени. Но те първо са млади, второ имат перфектно медицинско обслужване и трето ранно диагностиране на вируса! Там не ги чакат да кашля една седмица и да го пращат при личният доктор!
    • Ам
      Амена
      3 -2
      11:28, 9 ное 2020
      Къва бактерия при вирусно заболяване, уа? Изказал се един с IQ на есенен плод и другите “умници” го цитират. То щеше да е смешно, ако не беше пародийно.
  • 3
    Ей
    Ей верният,
    7 -3
    09:48, 9 ное 2020
    Правоверният, ти още малко и ще поискаш дръвник пред инфекциозното, ако някой вземе, че не се зарази и не приеме вашата вяра. Страхувайте се, треперете си, но не ставайте много агресивни, че травматологията е в съседство!
    • 12
      123123
      8 -2
      09:55, 9 ное 2020
      Всеки с температура е в инфекциозно отделение с COVID-19
    • Ха
      Хаха
      11 -1
      10:19, 9 ное 2020
      Не само температура, в петък колежка я заболя главата и шефа веднага я прати на Ковид тест, не можеш да пръднеш вече без тест, недай си да кихнеш или хрема...
  • 4
    Ле
    лекар пенсионер
    2 -5
    13:05, 9 ное 2020
    Защо спряха да наблюдават контактните на ковид в нашия блок имаме контактни на болен които не са спрели да ходят по цял ден и никой не ги е потърсил трябва да се продължи проверката на контактните и да се налагат глоби само така ще се управят няма заради такива хаймани да страдат хора като нас
  • 5
    11
    11111
    4 -1
    14:24, 9 ное 2020
    вчера чукнах пет ракии...днес имам главоболие...питам жената ...от КОРОНАТА ли е или...от рогата...не врвам да е от РАКИЯТА...важна е ПАНИКАТА господа...търговските дружества и ПСР-те по 120 лева...
  • 6
    11
    11111
    4 -1
    14:28, 9 ное 2020
    бърз антигенен тест за корона...един поляк тества някакъв готов чай след като отвори бутилката на два пъти...чаят беше болен ...сигурно е бил ...китайски...
Последни новини