От х:

Днес в x:

-1 °C

Стефан Цирков и Иванка Шекерова с рецитал на „Кенана“ в Деня на будителите

  Хасковски актьори изнесоха рецитал на открито в парк „Кенана“ в Деня на народните будители. На откритата сцена до лятното кино излязоха актьорите Стефан Цирков и Иванка Шекерова.

  "Похвално слово за българката" от Ивайло Балабанов изпълни Шекерова, а колегата и Цирков изпълни „Паисий“ на Иван Вазов. Рециталът беше без микрофон и събра почитатели, повечето от които бяха дошли на разходка в парка в почивния слънчев ден.

  Актьорът Стефан Цирков заяви, че двамата с Ивана са привърженици на живия театър и решили да направят изнесен спектакъл, изпълнявайки стихове на български поети, които да стигнат до младите хора.

  „Днес хората поднасят цветя за празника. Това е нашето своеобразно цвете, което искаме да поднесем“, заяви Иванка Шекерова.

  „Словото е нашето цвете“, побърза да допълни колегата й Стефан Цирков.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Въ
   Възхитен
   25 -4
   17:29, 1 ное 2020
   Браво, браво, браво!
   • Еш
    Ешеков
    9 -6
    20:44, 1 ное 2020
    Браво се вика на мъжко магаре когато го пусне да виси.
   • Са
    Сандьо
    5 -6
    21:05, 1 ное 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Въ
   Възхитен 2
   10 -10
   17:54, 1 ное 2020
   Стефане , ти рецитираш ли на момичето от 1 етаж в твоя вход ? Да , точно тази от офиса ! Много си бил деен там , Петра не можеше да се похвали със същото.
   • Хи
    Химената
    9 -5
    21:30, 1 ное 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
   Го
   Гошко
   18 -6
   18:13, 1 ное 2020
   Шекерова хубава жена..... Много я харесвам.
   • Ро
    Рошко
    20 -2
    19:37, 1 ное 2020
    Притежава онази особена красота, генетично характерна за жените населяващи Западните Родопи...
  • 4
   Са
   Саламовски
   7 -10
   19:15, 1 ное 2020
   Днес цял ден спах, никой не успя да ме събуди. В момента бахура е по търсен от културата.
   • Въ
    Възхитена
    12 -4
    20:16, 1 ное 2020
    Просто сте прекрасни! Чудесна идея,която несъмнено докосна сърцата !
  • 5
   По
   Почитател
   9 -3
   22:46, 1 ное 2020
   Стефан Цирков - великолепен! Истинско удоволствие е човек да слуша изпълненията ти. Честит празник!
  • 6
   Та
   Таню
   7 -4
   01:00, 2 ное 2020
   Леле...и тоз будител се извъди! Чалгаджия...основно е позват като актьор в клиповете на Пайнър....ай сиктиридис бе!
   И ти си от стълбовете на опростачването на България!
   баси...не мога да повярвам...
  • 7
   До
   Долара
   0 0
   15:54, 2 ное 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Въ
   Възхитен 3
   3 0
   21:33, 2 ное 2020
   Едни от малкото хора, които вършат нещо и най-вече оставят нещо след себе си, а всички други нека си пишат :) ... да бяха доши да чуят малко Вазов и Балабанов!!!

  Хороскоп за 27.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  27 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  27 ное 2020
  Последни новини