От х:

Днес в x:

БМВ се заби в дърво. Спипаха АТВ, кола и мотоциклет без табели

35-годишен водач пострада при катастрофа по пътя от село Калугерово в посока Симеоновград. Инцидентът стана в 17:50 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Мъжът от село Злато поле е шофирал лек автомобил БМВ с несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия. Загубил е контрол над управлението, излязъл е вляво по посоката си на движение и се е ударил в дърво. От удара е с контузна рана на око. Съставен му е акт.

През изминалото денонощие са образувани 3 бързи производства за липса на регистрационни табели. Първото е в хасковското управление срещу 57-годишен мъж, управляващ АТВ в село Динево. Второто е срещу 42-годишен тополовградчанин, заловен в града да шофира Форд, нерегистриран по надлежния ред. При справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация от края на месец юли тази година. С прекратена регистрация се оказал и мотоциклет, шофиран от мъж на 41 г. от областния град. Хасковските полицаи са го спрели за проверка на улица „Оборище“ и установили, че водачът е в едногодишен срок на изтърпяване на наказание.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    О
    О
    5 0
    15:55, 25 сеп 2020
    Как пък само БМВта правят най-големите простотий
    • Же
      Железан
      7 -1
      18:48, 25 сеп 2020
      БМВта с по-тъмни задкормилни уретби и Голфове с К-регистрация са водещи в пътните простотии.
      Един приятел го прочел това някъде и ми разказа.
  • 2
    На
    Наталия
    0 -3
    20:24, 25 сеп 2020
    Вие защо не мислите как е човека а мислите защо само БМВ правят простотий

Случаен виц

Последни новини