От х:

Днес в x:

23 °C

Отсрочиха делото за увеличението на такса смет в Хасково заради жалба

Хасковският административен съд отсрочи делото, образувано против решение на Общински съвет – Хасково, касаещо такса битови отпадъци за 2020 г., съобщиха от Темида.

Припомняме, че процесът бе образуван по жалба на фирми и граждани срещу увеличението на такса смет в Хасково.

Делото е отсрочено с разпореждане, постановено в закрито съдебно заседание в края на миналата седмица.

Делото е отсрочено поради това, че същото се намира във Върховния административен съд за произнасяне по постъпила частна жалба от част от жалбоподателите, против определение на съда от 12.08.2020 г. и насрочено за 09.12.2020 г., от 11.00 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Здравейте, групичка. Все по-често чувам, че трябва да посетя психиатър. Но как да отида, когато антипсихотиците имат толкова много странични ефекти? Май ще продължа с ракията и марихуаната.
  Никакви перспективи няма пред мен, никакви! Ще се мре, яко ще се мре. Какво, господи, да направя, за да свърши всичко? И ме накрещяха отгоре на всичко. Патрулка ли да пратя, кварталния тулуп ли, или да разиграя още едно театро. Помощ, умирам, някой да дойде да ме спаси.
 • 2
  По
  Порчо
  17 -1
  11:45, 23 сеп 2020
  Сега ще ви осветля една схема на хасковската кумгейт мафия.
  1. Коя е сметосъбиращата фирма в Хасково? - Грийн Партнерс!
  2. Кой е собственикът и? - Румен Гайтански - Вълка!
  3. Какви са неговите политически връзки? - близък авер на Аамет Доан!
  4. Кой е неговият основен контингент от работници? - пелетата от Маалата!
  5. Как бе избран сегашното недоразумение за кмет? - основно с гласовете на чиновниците, ман-галите и турците от ДПС!
  6. Какво беше първото нещо, което направи недоразумението Станчо, когато пое длъжността кмет? - вдигна таксата смет на фирмите 5-6 пъти!
  7. Кому се отблагодарява за съпорта на изборите? - тук няма да ви дам отговор! Вие сами си правете изводите!

  Затова само оставка на Тулупа Тиква не е достатъчна! Оставки на цялата му пасмина! Съд! Присъди! Конфискация! Затвор!
  Иначе няма да се оправим!
 • 3
  Яя
  ЯЯ
  1 -3
  11:49, 23 сеп 2020
  Научи се да пишеш проста кифло . Много си тъпа и проста .
 • 4
  Со
  СОВНАРКОМ
  7 0
  11:52, 23 сеп 2020
  Простият си май ти Човека изнася много точна информация за съжаление

Хороскоп за 26.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Поставете се на мястото на другите и опитайте да разберете и най-покварените. Необходимо е да се прави разлика. Ще станете неимоверно надеждни, спокойни и оптимистично настроени, ако сте удовлетворени и щастливи от връзката си с партньора. Ще имате късмет с парите. Дори и друг да ви ги дава, ще ги имате предостатъчно.
26 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Действайте предпазливо и осмисляйте всяка своя следваща стъпка. Необходимо е да имате доверие в хората, с които работите и в труден момент да се допитате до тях. Имате добри шансове, но бъдете готови за неочаквано развитие на делата ви.
26 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предвижданията ви са основателни и сте в състояние да ги реализирани, поне онази част, която касае вас самите. Късметът ще бъде с вас и мечтите ви ще се сбъднат, внасяйки настроение в душата ви. Бъдете по-толерантни към обкръжението си и не се превръщайте в досадници. Това отегчава.
26 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Избягвайте конфликтите. С тях не доказвате нищо, а се хабите много. Ще получите нови предложения и възможности за партньорство с влиятелен човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Късметът също ще ви съпътства. Не пренебрегвайте задълженията си към близките ви и се съобразявайте с чувствата им. Споделете вечерта си с любим човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде интересен и емоционално наситен. Вниманието на ви е погълнато от човек, чиито разбирания са сходни с вашите. Свързват ви общи интереси и ще предприемете стъпки към повече сближаване. Не е изключено да оставите работата си на заден план, но това не е препоръчително. Бизнес-делата ви изискват също внимание и работа. Грижете се и за близките си.
26 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Доволни ще останат онези творчески личности, които поставят щастието на другите, като водещо начало. Към тях съдбата ще бъде благосклонна, защото те са намерили верния път. Ако имате здравословни проблеми денят предлага успешното им разрешаване. Потърсете алтернативни решения.
26 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвайте се, желайте доброто на другите и ще се чувствате прекрасно благодарение на успехите, които бележите в личния си живот. Не се доверявайте безрезервно на колегите си, някой може да ви навреди. Необходимо е да се движите повече, ако започнете диета днес ще постигнете добри резултати.
26 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес правете повече добрини. Те ще се припомнят в подходящ момент, и това ще увеличи успехите ви. Приятелска сбирка ще ви разведри и донесе повече настроение. Случайно запознанство е възможно да прерасне в трайна връзка за неангажираните от вас.
26 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Като хора обичащи предизвикателствата и днес няма да пропуснете да бъдете там, където се случва всичко интересно. Захващате се с нещо, което ви се струва достатъчно перспективно и същевременно интересно. Умеете да привличате други хора за кауза, в която вярвате и за която работите. В личен план ви предстои интригуващо запознанство.
26 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Запазете добрия тон, за да не се поставите в деликатна ситуация. Овладейте емоциите си и свършете работата си без да ви се налага да влизате в пререкания с когото и да било. Нечия подкрепа ще внесе увереност в силите ви и ще ви помогне по-добре да организирате намеренията си за деня.
26 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Делови успехи ще бележат тази седмица. Финансовото ви благосъстояние значително ще нарасне най-вече благодарение на усилията, които сте положили в миналото. Направете близките си съпричастни на успехите си.
26 окт 2020
Последни новини