От х:

Днес в x:

8 °C

Коронавирусът взе 20-та жертва

Три нови положителни проби през  последното денонощие са дали хора от Хасковски региона, съобщават тази сутрин от Областния оперативен щаб.

Един от пациентите е починал. Това е жена на 62 г. от община Хасково. Тя е била приета в МБАЛ-Хасково вечерта на 20 септември, взета и проба за COVID 19, и на 21 септември е починала. Имала е придружаващо заболяване – диабет.

Положителни, настанени в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково, са две жени на 42 г. и на 57 г. от община Хасково.

Напълно излекувани са мъж на 44 г. и жена на 43 г. от община Хасково.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 243 души. Хоспитализирани са 13 лица, от които един в ОАИЛ. Излекувани са 158, починали - 20, на домашно лечение има  52-ма души.

Общо под карантина на територията на областта са поставени 104-ма души

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Групичка, защо хората притежават компетенции, а аз съм така тъповата и непохватна. С тия мои мощни ръчища и некоординирани движения на горила съм като Лени от За мишките и хора - съсипвам всичко, до което се докосна, но съм такъв добряк и непрекъснато бленувам за щастлив живот на Малдивите. Това дори не знам от къде го знам, защото в моето племе книгите не са на почит. Хрумна ми докато прескачах на другия клон. Изобщо какъв е смисълът от компетенции – важното е да си щастлив. Ей сега ще си отворя нова дамаджана ракия, ще хапна два дюнера, ще видя дали има нови абонаменти във фейсбук групичката ми Тялото на Ани Стоянова (ТАС), ще тегля една сочна псувня и ще ида да си бича айлячето. Аз вече няма да се занимавам с приятели, които само ме излагат: Ани, спри да пиеш, спри да пушиш марихуана, губиш си паметта, научи нещо, постави си цел, вземи се в ръце, направи нещо смислено, спри да се държиш като психопат. Нямам нужда от подобен негативизъм. Тия нищо не разбират, животът е да плуеш в собствената си простотия и телесни течности.
    • Уч
      Ученик до Ани Стоянова
      10 -1
      09:43, 22 сеп 2020
      Како Ани искам да се оженя за теб.
      Аз съм още на 16, но съм влюбен в теб. Обещай ми, че като стана пълнолетен ще се ожениш за мен.
      Обичам те!
    • Ан
      Ани
      9 -2
      11:09, 22 сеп 2020
      Пишкaтa ти става ли, важно ми е за семейния ни живот ?
    • Уч
      Ученик до Ани Стоянова
      3 -1
      13:46, 22 сеп 2020
      Да става, вечно е твърда. Представям си как се любим. Аз съм неопитен, но ти ще ме научиш.
      Ще съм ти верен до гроб, ще те обичам и ще ти помагам с домакинската работа. Искам да имаме много деца.
      Няма да те розочаровам!
    • Ми айде да се съберем, възрастта е просто цифра, освен това аз имам човек в полицията. Домакинска работа не върша, но можеш да ми вариш ракията, аз и сама мога да си нося дамаджаните.
    • Чи
      Чиче
      2 -1
      15:18, 22 сеп 2020
      Ани дръж тоя малкия не го изпускай само за теб е с тоз твърд пишок няма мърдане.Ще те скъса от кекс отпред отзад по други дупки. Ма с децата не бързайте и без туй а имаш две три незаконни. С тоя див кекс спри пиенето ще спестиш кинти земи да рупаш люцерна или там как му беше ието модерно рукула .Ще изваеш тяло за чудо и приказ. И догодина със спестените пари от поркане и мазни дюнери със тоя малкия спортист ще правите тен на Малдивите. Стига да не ни нападне пад някоя -уйня и да затворят границите. Тогава на прибежки и припълзявания маскирани с противогази на Кенана. Или в къщи на терасата ще хватате тен. Има си и друго предимство ще те скъса от кекс . И го пази тоя малкия гледай да не го умориш бързо що то тогава бизнесплана пропада
    • И да пропадне тоя бизнес план аз имам резервен - новомясто.ком. Как мислиш финансирам всичките си зависимости и крема против бръчки и вагинални гъби?
    • Чи
      Чиче
      1 -1
      17:17, 22 сеп 2020
      Е па на Малдивите е по готино ма както си решиш
  • 2
    Bo
    Borko
    6 -5
    09:25, 22 сеп 2020
    Министерството на образованието спуска анонимни насоки за ковид в училишата с цел да няма виновни при заразяване на ученици или учители. Ако някой умре спазвайки правилата няма кой да се съди. Правилата нямат име, подпис , печат или поне министерство, което ги е написало.
  • 3
    Х
    х
    2 -5
    11:51, 22 сеп 2020
    Няма мерки лошо!
  • 4
    8%
    8% смъртност в Хасковско
    3 0
    00:02, 23 сеп 2020
    250 болни ...20 мъртви =8% смъртност от Ковид19.
    А според някои Ковид няма.
    Питайте Христо Сираков.
    Колко ли процента ще е смъртността ако имаше Ковид.

    Май масовата болест е простотията.
    • Пи
      Питай пра баба си
      1 0
      17:24, 23 сеп 2020
      За кое да питаме покойния Христо Сираков ,как се умира от инсулт ли.Сираков е прекарал ковид преди три месеца ,а е починал вчера от инсулт.Отбстрахабви управляват .Ще умрем всички дали от ковид или ПТП си е господина работа.И на мен не ми се мре ама все ще дойде време.
Последни новини