От х:

Днес в x:

26 °C

Проблеми с водата в Стамболийски от десетина дни заради аварии

Десетина дни има проблеми с водата в хасковското село Стамболийски, жалваха се местни жители в редакцията на Haskovo.net.

„Водата ту идва, ту спира в някои части на селото, ту няма налягане“, разказа жителка на Стамболийски. Тя се ядосва, че в жегите, прибирайки се от работа не може да се изкъпе, нито да си измие чиниите, нито да ползва пералня.

Кметският наместник на селото Славчо Райков заяви, че е запознат с проблема с водата, който се дължи на множеството аварии. Търсел многократно решение и съдействие от ВиК за отстраняване на повредите.

„Вчера оправиха две аварии в селото, но днес сутринта в кметството пак нямаше вода. Оказа се, че е възникнала друга повреда“, каза Славчо Райков.

Със ситуацията в Стамболийски беше запознат и главният инженер на ВиК – Хасково Лозко Лозев. Той обясни, че в селото има често аварии. Същевременно днес е станала авария на главен водопровод от помпена станция „Източна зона”, в резултат на която е нарушено водоподаването не само за Стамболийски, но и за част от Хасково. На място работи екип за отстраняване на повредата. Освен това в областния град днес има друга голяма авария, за която са разпределени други служители на ВиК. Отделно служителите са в намален състав, а работещите в момента са натоварени с отстраняване и на други повреди, казаха от водното дружество.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Пр
  Проблеми?
  15 -3
  17:17, 6 авг 2020
  Нека да има винаги проблеми ! Да живее ГЕРБ и Бойко Борисов!
  • Го
   Горския
   8 -1
   20:43, 6 авг 2020
   200 затворници от ГРОБ/ДПС
   ще подменят мрежите в Общината а 1 година
   .....
   От Напомпани мутрета и бейчета стават чудесни копачи на канали :))
 • 2
  Сс
  сс
  15 -4
  17:33, 6 авг 2020
  Поредното осиране на ВиК Хаскво , поради некъдърност ! НЕЩАСТНИЦИ !
 • 3
  Нн
  нн
  18 0
  17:50, 6 авг 2020
  Моля, моля... не само "Стамболийски" в заглавието моля... поредния ден с аварии в южните квартали на града...
 • 4
  Аб
  Абе идиоти
  13 -1
  21:27, 6 авг 2020
  Какво става нямаме вода цял ден кога ще я пуснете бе скапаняци мръсни защо ще плащаме пи скъпа вода като даже я няма
 • 5
  Я
  Я
  4 -2
  12:03, 7 авг 2020
  Смешници са тези от ВиК. Само с аварии се оправдават. Ама дали е така не се знае. Некадърност.
 • 6
  Ни
  Николова
  3 -2
  12:41, 7 авг 2020
  И в кв.Болярово днес няма вода. Какво става??? Никой не вдига телефона, няма информация и в сайта на ВиК???

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини