От х:

Днес в x:

2 °C

Вицешампиони от Хасково при девойките и момчетата на Държавното по колоориентиране

Изображение 1 от 4

  Добро участие записа тимът на Хасково "Компас 1994" на Държавното първенство по колоориентиране. Състезанието се проведе от петък до неделя в търговишкото село Зараево.

  Хасковският Клуб участва с 11 състезатели - деца от 12 и 14 г., девойки 16 и 18 г. и мъже и ветерани.

  Участваха 375 състезатели от 34 Клуба от страната, разпределени в 5 възрастови групи за деца и юноши и ветерани, които трябваше да покажат своите техника и издръжливост в управлението на планинските велосипеди, но съчетано с умението да разчитат картата и да избират най-бързия вариант по сложните маршрути.

  В първите два дни се състояха индивидуалните стартове в дисциплините спринт и дълга дистанция, при които маршрутите бяха с дължина от 5км до 25 км в зависимост от възрастта.

  В тези стартове най-добре от нашите състезатели се представиха децата Христо Тодоров, Даниел Йорданов и Никола Делчев, които намериха място след 10-те най-добри в групата на 12-годишните момчета, Даяна Попова - 6-та при девойки 18 год., а Николай Попов стана втори при ветерани до 40 год. и Николай Стилев - 4-ти при 45-годишните.

  При  най-интересната и атрактивна дисциплина - щафетите най-успешното участие за тима на Хасково записа отборът на момчетата до 12 години в състав - Христо Тодоров, Никола Делчев и Даниел Йорданов. Те се класираха  втори в конкуренцията на 14 отбора и заслужиха сребърните медали. Сребърни медали спечелиха и девойките от „Компас“ до 18 години, в състав: Ивана Йорданова, Даяна Попова и Дияна Янева. 

  Мъжете ни Николай Попов, Николай Стилев и Делчо Йорданов също се представиха подобаващо и оставиха зад себе си 10 отбора като се наредиха в първата 15-тица. 
  „Това е най-доброто ни представяне през последните години.“, коментира председателят на хасковския тим Тодор Стратиев.

  Коментари в сайта (1)

  Хороскоп за 21.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
  21 яну 2021

  Случаен виц

  Последни новини